Sekla s herectvím? Nové povolání Žilkové byste nehádali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sekla s herectvím? Nové povolání Žilkové byste nehádali!

Veronika Žilková je zručnou kadeřnicí!
Veronika Žilková je zručnou kadeřnicí! (Instagram)

Lidé se během koronavirové krize museli naučit spoustu nových řemesel, aby si poradili i bez odborníků, kterým byl výkon jejich povolání během nouzového stavu omezen. Své o tom ví i herečka Veronika Žilková (59). Ta by jednou mohla uvažovat o otevření kadeřnictví!

Zatímco některé ženy si bez profesionální kadeřnické práce neumí představit vyjít na ulici, Veronika se chopila nůžek a rozhodla se všem ukázat, že to jde i bez profíků, jen člověk musí být opatrný. Ostatně její dcera Agáta (35) dala lidem, kteří kromě kňourání nad zavřenými službami nehnou prstem, jasně najevo, co si o nich myslí.

Rozchod Babčákové se snoubencem! Žilková v karanténě! A Vémolovu Lulu hledá policie!

Video se připravuje ...

„Barvím se od mládí sama, abych ušetřila,“ přiznala herečka s tím, že pro ni vlastní péče o vlasy není nic nového. A nebála se ani stříhání, naopak se svou povedenou prací pochlubila. „A dnes, díky covidu, jsem se i sama ostříhala!“ pyšnila se Žilková.

Veronika Žilková po návratu do Česka: Z domu vystěhovala syna i s těhotnou přítelkyní!

Video se připravuje ...

Díky tomu, že si stříhání vyzkoušela sama na sobě, neměla problém nabídnout svou pomoc i jiným, například své mamince Olze (96). „Dnes už jsem vyšší level = kadeřnice matky. Bojím se, až se podívá do zrcadla…“ žertovala herečka.



Přečtěte si
mejlika
18. 11. 2020 • 08:22

Beladono, je mi tě moc líto, protože žádný svůj život nemáš!!!!! Jedině to tvoje "zvracení" nad lidma a to ve všech diskuzích, jsi fakt chudák!!!! Ať je třeba Žilková jakákoliv, tak tebe nemůže dohnat. Ty jsi naprostý blázen, kterého občas pustí z Bohnic, protože tvůj mozek už napravit nejde!

-bello-
17. 11. 2020 • 18:42

Měla jsem za to, že starý Stropnický je docela chytrý chlap . Není ! Je to trubec od hysterky.
Žilková nevydržela v Izraeli, narazila tam na jazykovou a inteligenční bariéru lidí diplomatického kruhu , realizovat se tam nemohla.A i Stropnický pochopil, že brát ji všude nemůže a jak tedy omluvit, že chodí sám? ! Tak je baba v Česku a tady rozdává moudra a že jako pečuje o matku. .
Péči o matku si bere do úst pokaždý, když jí někde něco krachuje.
Jediný její pořad v TV v minulosti i přítomnosti se neujal!Jediný její rozhovor (u Krause, u Šmoldase, u Novotného ) neprošel normálně. Je hodně drsný, že velvyslancem byl jmenován Stropnický. Nejen on, ale i rodina ambasadora reprezentuje.
A jeho rodinka je fakt na úrovni - manželka 3x vdaná uřvaná domovnice ze Suchdola, dcerunka Agáta s chlastem a cigárem u huby se tam lítá válet a lovit, umělec synáček Vincent jezdí natáčet dokument, v kterým úplně zkreslí Izrael a po matičce tupá Kordula láme blbostní rekordy v anglické VIP škole s individuálním přístupem .
Tenhle materiál je vnímán jako průměr obyvatel v České republice.
Strop to žehlí, kde se dá. Měli by ho vykopnout.
P.S.
Jo a ty vlasy?Má je jak chemlon

illenne
17. 11. 2020 • 08:51

Nic mne od Veroniky Žilkové už nepřekvapí. Po návratu z Izraele už zase o ní budeme pravidelně číst Spíše jsem dnes byla v šoku z Agáty, ohledně rozvodu s Jakubem Prachařem, prý si představila, že je mrtvý . Jakub udělal rozumné rozhodnutí, že už s ní nežije. To, že Agáta střídá partnery jak na běžícím pásu, to je její věc, myslím si, že je dobrá maminka, ale to je asi tak vše.

mbmb
17. 11. 2020 • 08:36

Hlavně zavolejte Chocholouška ta baba je blázen a dělá hanbu všude.Serial z Izraele ,9 dílů je diletantstvi !! Neumí nic ,v poušti ji měli velbloudi z Elatu ojet i s arabacema kde se pi.diplomatova válela v písku jak z E55

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.