Studená sprcha pro Žilkovou! Mají diváky za hlupáky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Studená sprcha pro Žilkovou! Mají diváky za hlupáky?

Odhalila fakta o místní kultuře.
Odhalila fakta o místní kultuře. (Foto Aha! – Robert Klejch, ČT)

Další z řady cestopisů, jimiž provádí herci, se nepovedl. Nepochopitelné záběry a špatná reklama - takto tento projekt diváci většinou hodnotí. Řeč je o cestopisném seriálu České televize Křížem krážem Izraelem, který moderuje herečka Veronika Žilková.

Do Izraele se herečka dostala díky tomu, že její manžel Martin Stropnický zde působí jako velvyslanec. Hned se tedy naskýtá problém, že díky této skutečnosti je herečka k Izraeli až příliš nekritická a vše nepochopitelně vychvaluje. Podle ní je Tel Aviv nejmodernější město, které má nejkrásnější městkou pláž. Pomine-li se tento ne zcela neutrální pohled, je potom téměř nelogické, proč záběry ukazují spíše zanedbanou část města.

Rozchod Babčákové se snoubencem! Žilková v karanténě! A Vémolovu Lulu hledá policie!

Video se připravuje ...

 

Dále není zcela jasné, proč herečka v cestopisu o Izraeli vysvětluje na místním příkladu, co jsou to graffity – věc lidem v dnešní době poměrně známou. Naopak pokud se Veronika o zemi zmínila, diváci měli mnohdy větší přehled než samotná herečka, které dle nich role průvodkyně vůbec nesedla.

V dokumentu navíc chybí jakákoli zmínka o hlavním městě Jeruzalémě. „Nikde ani slovo o tom, že natáčení muselo být přerušeno kvůli viru nebo nějaké jiné přijatelné vysvětlení. Jak je možné, že tvůrci takového cestopisu pominuli nejdůležitější město v Izraeli. Mají diváky za hlupáky, kteří to jen tak přejdou?“ zněl jeden z kritičtějších komentářů. Cestopis se navíc dotkl věřících diváků. Ti si totiž myslí, že je plný obscénních obrazů a na Svatou zemi vrhá spíše negativní světlo.

Veronika Žilková po návratu do Česka: Z domu vystěhovala syna i s těhotnou přítelkyní!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
19. 11. 2020 • 23:42

Ani díl 5/9 se nedá vydržet Chování tykacka ,angličtina jako Alenka Schillerova ,naprosté bláboly prodává Milka Veronika

levandulova
7. 11. 2020 • 15:12

To je jasny, proc nelezla do Jeruzalema, bo je v Palestine a ona tan nejspis jako manzelka velvyslance v Izraeli nesmi 😂 nebo se boji...

levandulova
7. 11. 2020 • 15:06

Zajimalo by me, jestli nekdy strcila nos do Palestiny. Izrael je neskutecne drahy, ale za prachy velvyslance ji to nejspis neprijde. Bez navstevy Palestiny, kam se nejspis boji, je to ale uplne o nicem a nemuze nikdy pochopit historii teto zeme...a ze Izraelci fakt nejsou takovy zlaticka, jak to lici.

levandulova
7. 11. 2020 • 15:03

Je to primo otresne. Ona se tam chova jak totalni blbka. Stydim se za ni, jak tam oslovuje cizi lidi ahoooj, jeji nezdvorila anglictina, povrchni informace o teto zemi a jeji trapne diblikareni. Otres.

aveneta
5. 11. 2020 • 08:44

To je život "cebrit" ty opravdu neví o čem je běžný život střední a nižší třídy, kde musejí v této době šetřit, jelikož neví co bude dál.
Taková Žilková o tomto nepřemýšlí, je finančně zajištěná po zbytek života, tak ty její kecy jen dráždí lidi...ať si užívá v ústraní luxusu..
Stejně jí čekájá jediná spravedlnost na tomto světě - půjde do krechtu jako obyčejný bezdomák

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.