Veronika Žilková - Přiznání o Stropnickém: Děti ho chtěly vyštvat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Veronika Žilková - Přiznání o Stropnickém: Děti ho chtěly vyštvat!

Veronika Žilková a Martin Stropnický
Veronika Žilková a Martin Stropnický (Pavel Machan a David Kundrát)

I když dnes jsou Veronika Žilková (58) a Martin Stropnický (63) pokládáni za jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu, začátky spolu měli těžké! Několikrát se dokonce málem rozešli. Mohly za to naschvály, které hereččiny děti Martinovi dělaly.

Modelka Agáta Hanychová (35) začala před časem natáčet svoje podcasty, kam si zve hosty. A když pozvala svoji maminku, chtěla po ní, ať jí poradí, jak domů k dětem přivést nového partnera. Odpověď byla překvapivá. „Martin přišel do rodiny k dětem, které ho tam nechtěly. Byly od pěti do osmnácti let a bylo jich na něj pět,“ vzpomíná herečka, která navždy bude manželovi vděčná za to, že vydržel a nevzal nohy na ramena. „Martin byl neskutečně statečný, že kvůli mně vešel do jámy lvové, kde ho nikdo nechtěl. Často jsme se kvůli tomu hádali. Často se dokonce rozcházeli,“ přiznala v podcastu začátek společného bydlení se Stropnickým.

Veronika Žilková po návratu do Česka: Z domu vystěhovala syna i s těhotnou přítelkyní!

Video se připravuje ...

Další rada, kterou od své matky Agáta obdržela, se týkala výchovy dětí novým partnerem. „Nemůžeš mu bránit ho nechat nastavit vlastní mantinely s tvými dětmi. Je zcela v pořádku, když na ně zakřičí,“ vysvětlovala Žilková, která je vdaná potřetí, a tak dobře ví, o čem mluví. Naschvály, které zejména Agátini bratři Martinovi dělali, ho ale neodradili. A dnes jsou jí prý za Martina Stropnického všichni doma vděční. „Jeden ze synů mi nedávno řekl, že tím, že jsem jim domů přivedla diplomata, tak se umí chovat u stolu,“ přidala k dobru Žilková.

Co je podcast

Podcasting je způsob šíření informací do jisté míry konkurující rozhlasu. Zvukové záznamy autor podcastu umísťuje na internet ve formě souborů a odkazuje na ně na webových stránkách. Lze je také vyhledat v chytrých telefonech.

Veronika Žilková přiznala: Svatba syna v ohrožení a pláč po hovoru s vnoučaty!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
13. 10. 2020 • 22:12

Stropnický na tom musel být bídně, když zavítal prvně do Suchdola .Po hádkách se nevracel on, nýbrž se vtírala ona! Zmetkové tatíka nechtěli proto, že on vyžadoval slušnost a řád a to tam nikdy nebylo.Teď zůstal tatík sám v Izraeli a v péči má Kordulu .Žilková zdrhla, protože její mozek status manželky velvyslance nepobírá!
Blbka Žilková je zlatá slípka pro bulvár !

mbmb
12. 10. 2020 • 07:15

Mnoho prostoru pro 2 husy, trapny clanek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.