Rozhozená Žilková končí! Už nebude ženou diplomata | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Rozhozená Žilková končí! Už nebude ženou diplomata

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Foto herminapress.cz )

Veronika Žilková pobývala rok a půl s manželem v Izraeli. Z velmi odlišného místa se stal jejich druhý domov, který si zamilovali. Vše se však změnilo a pohádky je konec!

Nejprve pro Veroniku Žilkovou bylo těžké ukončit všechny závazky v Česku a přestěhovat se za manželem Martinem Stropnickým do Izraele, nyní je zase v šoku z toho, že její nový život skončil. Z cizího města se pro herečku stal druhý domov, který si zamilovala. „Nějakým způsobem jsem se rozhodla, že čtyři roky budu v Izraeli. Dělalo mi docela problém tu všechno opustit a srovnat si to v hlavě. A teď zase přišlo nečekaně tohle, vracím se dřív, než bych chtěl, takže se přiznám, že jsem z toho trošku rozhozená,“ pověděla Žilková, která musela do Česka dříve kvůli koronaviru.

Veronika Žilková po návratu do Česka: Z domu vystěhovala syna i s těhotnou přítelkyní!

Video se připravuje ...

„Velmi brzy ukončím oficiální status manželky diplomata, což je status rodinného příslušníka doprovázejícího státního zaměstnance, a tím pádem už tu budu moci být déle,“ dodala Žilková. Ta bude za manželem a dcerou Kordulou, která bude v Izraeli studovat střední školu, létat jako turistka. Herečka tak momentálně řeší pracovní nabídky a možnosti v Česku, aby si vydělala na časté lety za rodinou.

Veronika Žilková přiznala: Svatba syna v ohrožení a pláč po hovoru s vnoučaty!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
19. 7. 2020 • 13:12

Nemyslím si, že je Kordula hloupá, studuje v AJ, takže dost náročné . O Veronice Žilkové si myslím své, není to můj šálek kávy. Jsou herečky, které mají skutečně úroveň, ale ona je někde jinde. Takové mnoho povyku pro nic . Asi se najdou režiséři, kteří jí dají roli, aby měla na ty letenky. Nedávno prodala v Krkonoších rodinnou chalupu, aby mohla prý půjčit Agátě na vypořádání s manželem. To jí už nic nezbylo?

Uivatel_5453791
18. 7. 2020 • 09:56

Milá paní kdybyste se starala sama od sebe a ne pomlouvala nebo to je snad závist?

mord
17. 7. 2020 • 03:24

Klasika. Stará ulhana a závistivá Šmudla bellmek.tu zase zvrací a demonstruje svou tupost. O tebe nulo by si nikdo neoprel ani to koště co s ním makas

adeso
16. 7. 2020 • 18:11

souhlasém s bellou. Něco tak tupého a nadrzl=ého jako tahle cikánská rodina jsem fak neviděl a jak to bývá zvykem - Kordula geniální rozcapená holčička co se nám před ksichtem mění ve slepici pod šminkama. O staré ˇžíle ani nemluvím

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.