Hanychová po rozvodu s Prachařem: Konejšivá slova od mámy Žilkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hanychová po rozvodu s Prachařem: Konejšivá slova od mámy Žilkové!

Veronika Žilková  a dcera Agáta.
Veronika Žilková a dcera Agáta. (FTV Prima)

Agáta Hanychová i Jakub Prachař dali před pár dny na sociální síti najevo, že jejich manželství je oficiálně uzavřenou kapitolou.  Modelka se nyní rozhodla o rozvodu promluvit ve své prvním podcastu, který natočila se svou matkou Veronikou Žilkovou.

Hanychová dle webu Super.cz přiznala, že den, kdy proběhl rozvod, byl pro ni velmi těžký. "Pro mě bylo nejtěžší vidět Kubu u soudu, naproti mně, v okamžik, kdy soudkyně řekla, že jsme rozvedeni," přiznala modelka.

Ačkoliv modelka na svém Instagramu přiznala, že se momentálně cítí hezky, její exmanžel ji pochopitelně není lhostejný. „Stále mě to bolí,“ přiznala ve svém prvním podcastu, který natočila se svou matkou.

„Říká se, že na zapomenutí potřebuje žena polovinu času, než trvalo manželství. Ty si byla vdaná pět let, takže dva a půl roku bude trvat, než to přestane bolet,“ řekl  Žilková dle Super.cz.

Agáta Prachařová s Miou: Začala chodit do skolky, Kryšpín už je třeťák

Video se připravuje ...

Hanychová zároveň přiznala, že ze začátku bylo těžké neudělat z dcery Mii zbraň proti jejímu otci. „Ženy, když se rozvedou, bojují za to, aby měly děti jenom ve své vlastní péči. Myslí si, že tím chlapovi ublíží. Mluvím z vlastní zkušenosti. Taky jsem si neuměla představit, že bych půjčila Miu Kubovi a Kryšpína Mirkovi. Ale děti si zaslouží nemít jenom matku,“ dodala modelka.

Přestože Hanychové manželství nevyšlo, její maminka se ji snažila uklidnit. „Rozvod není bůhví co. Ale říká se, že svatba je jediný obřad, který se dá zopakovat. Naděje umírá poslední. Když se ti jedno manželství nepovedlo, můžeš zkusit druhý pokus. A většinou je člověk zkušenější a nedělá chyby, které dělal v prvním manželství,“ míní Agátina máma Žilková.

Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mě mladý kluci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
4. 10. 2020 • 14:30

Mně se zdá, že Žilková se ze svých z rozvodů oklepala vždycky dřív a koneckonců i posledního muže zakopala. Místo reprezentovat s ním Česko v Izraeli, zdrhla zpátky, nechala mu tam Kordulu a tady rozdává rady!
Kdyby nebyla Agáta tak sprostá do.rota, možná by s ní chlapi i vydrželi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.