Prachařová šla s kuží na trh: Takhle to má rád její přítel? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prachařová šla s kuží na trh: Takhle to má rád její přítel?

Agáta Prachařová
Agáta Prachařová (Foto Instagram, ara)

Jak už je u Agáty Prachařové zvykem, svým novým objevem se pochlubila prostřednictvím fotografie na sociální síti Instagramu. Zatímco fanoušci kroutí nevěřícně hlavou, modelka už s partnerem Tomášem stihla odletět i dovolenou, na které se obešla i bez líčidel.

Po rozchodu s Jakubem Prachařem stihla vystřídat hned několik mužů. Randila například s makléřem Zdeňkem, nebo s kameramanem Markem. Žádný vztah však modelce dlouho nevydržel. Nyní si užívá po boku filmové producenta Tomáše.

Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mě mladý kluci!

Video se připravuje ...

Se svou novou láskou stihla i první společnou dovolenou. Děti Miu a Kryšpína měli na starost jejich tatínci. "Co zaručeně nevyjde z módy - kabria, pilotky a blonďáci," napsala ke společné fotografii, kterou umístila na Instagramu.

Na dalším snímku se modelka ukázala nenálíčená, její partner očividně dává přednost přirozené kráse. "Krásná ta Mallorca je. Můj kluk mi schoval šminky," vyjádřila se Prachařová.

Agáta Prachařová s Miou: Začala chodit do skolky, Kryšpín už je třeťák

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.