Agáta, Noid a další české hvězdy: To jsou ale mičurinci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Agáta, Noid a další české hvězdy: To jsou ale mičurinci!

České hvězdy propadly zahradničení.
České hvězdy propadly zahradničení. (Foto Instagram.com, FTV Prima)

Když zrovna nejsou na očích veřejnosti, pořád se hrabou v záhoně. Václav Noid Bárta (39) nebo Agáta Prachařová (35) sice nešlechtí plané jabloně, avšak rádi se pochlubí plody své zahradnické práce. Titul Největší Mičurin roku 2020 ovšem udělujeme Romanu Vojtkovi (48) za jeho Pana mrkvičku!

Roman Vojtek (48): Pan mrkvička

Muzikálový a seriálový herec je milovníkem mrkví. Má k nim dokonce až tak vřelý vztah, že si jednu vypěstoval coby svého kamaráda. Pan mrkvička, jak novému parťákovi přezdívá, s ním brázdil vody slapské přehrady a Vojtek se netají tím, že k jeho vzniku vedla dlouhá cesta. „Je výsledkem mého dlouholetého genetického výzkumu. Ještě nožičky a jsem u konce,“ vtipkoval hrdý stvořitel. U jiných exemplářů se podivoval nad jejich rozměry: „Jako ani jsem nehnojil a radioaktivní, doufám, taky nejsem,“ poznamenal zahradník Roman.

Václav Noid Bárta (39): Rajské potěšení

Drsný rocker je majitelem rozlehlé zahrady. V minulosti uvažoval, že by si na ni pořídil páva, ale jedním z důvodů, proč od toho upustil, byla rajčata, která si zde pěstuje a na něž je patřičně hrdý. „Páv šel do pytle, protože ryje záhony. To je pro mě nepřekonatelná překážka, protože si tu piplám ta svoje rajčata,“ svěřil Aha! Noid. Od nápadu pořídit si páva upustil také proto, aby na něho nezanevřeli sousedi. „Ten páv strašně řve. Pak mě napadl ještě pštros, ale ten je opravdu moc velký,“ řekl. Nakonec mu tak zůstaly jen rybičky. „Mám akvárko plné pavích oček. Ještě si nějaká koupím,“ dodal se smíchem.

Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mě mladý kluci!

Video se připravuje ...

Agáta Prachařová (35): Nadšená zavařovačka

Její záběr pěstované zeleniny je opravdu široký. „Kromě rajčat pěstuju okurky, cukety, dýně. Všechno to pak zavařuju a moc mě to baví,“ prozradila Aha! modelka. Zahradničení a zpracovávání vypěstovaných plodin jí dělá radost dlouhá léta. „Já už to mám odmalička. Od té doby pořád něco pěstuju a zavařuju, ale nechlubím se tím, protože by mi to stejně nikdo nevěřil,“ poznamenala Agáta. V minulosti se na Instagramu svěřila s depresí, kterou prodělala kvůli zahradním pracím. „Zahradnice jsem chtěla být vždycky. Bože můj, poškrábaná, o nehtech nemluvím, a to, co je u břicha, je nejspíš špek, hezký,“ posteskla si.

Míša Kuklová (52): Princezna bylinkářka

Filmová princezna Jasněnka také ráda fušuje do řemesla zahradníkům. Její zahradu zdobí rostliny jako libeček, petržel, tymián, rozmarýn, meduňka... „My děláme tu zahrádku spíš odpočinkovou, ty bylinky zabírají jen jednu řadu,“ prozradila herečka. Dokonce se pokouší vypěstovat speciální druh kiwi, ale to se jí nedaří. „Snažím se vypěstovat Kiwi Issai, ale pořád mi nechce kvést. Nevím, co dělám špatně. Potřebovala bych poradit od zahradníka,“ řekla Míša se smíchem. U fotky bylinkové části své zahrádky přesně vyjádřila pocit, který u ní její dílo vyvolává: „Radost.“

Oldřich Navrátil (67): Milovník česneku

Herec a moderátor Receptáře prima nápadů tráví veškerý volný čas na své chalupě a přilehlé zahradě na Vysočině. S manželkou Monikou (57) tam pěstují rajčata, papriky, cibule, cukety. Nechybí ani rybíz či angrešt na dobrý letní koláč. Monika ještě tvrdí, že její muž je odborníkem na sázení česneku. Ten na jejich zahrádce nesmí chybět. „Odborník nejsem, ale česnek mám hrozně rád. Rád ho jím a musím říct, že se mu tady u nás daří,“ pokyvoval hlavou herec. Díky moderování Receptáře se navíc přiučí i novým věcem. „Teď, když se mezi kutily a zahrádkáři pohybuji, rád využiji každý dobrý nápad!“ tvrdí Olda.

Dvojnásobný táta Roman Vojtek: O dětech s druhou manželkou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.