Vyrýsovaný Vašek Noid Bárta: Kvůli komu se tak změnil? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vyrýsovaný Vašek Noid Bárta: Kvůli komu se tak změnil?

Václav Noid Bárta ukázal vyrýsované tělo
Václav Noid Bárta ukázal vyrýsované tělo (instagram)

Zpěvák Václav Noid Bárta (39) je nyní ve své nejlepší formě. Není tomu tak dávno, co se účastnil kulturistické soutěže, kde zazářil a skončil na pátém místě. Za vším však byla spousta dřiny a zpěvák k vysněnému cíly musel ujít kus cesty.

Nejtěžší je začít. O tom ví své i Vašek Noid, kterého ke změně vyburcoval hlavně rozvod. „Před necelými čtyřmi lety jsem měl nějaké osobní problémy, zejména rozvod a já jsem si řekl, že už je na čase změnit můj celkový postoj k životu, chování a ten rozvod mi k tomu hodně pomohl,“ přiznal webu eXtra.cz. Hlavní motivací pro něj byly jeho dcery Terezka a Eliška. „Chci, aby na mě byly obě pyšné a měly ve svém tátovi opravdový vzor,“ řekl zpěvák.

KARLOS SHOW: Marpo s Noidem promluvili o zápasení, šikaně, došlo i na stare down

Video se připravuje ...

Dalším krokem bylo zříct se alkoholu. Pro někoho, kdo mu neholduje ve velkém, to však problém nebyl. „Jsem strašně rád, že jsem si jeden den řekl, že nebudu pít a prostě jsem přestal. Utvrdilo mě to v tom, že jsem nebyl žádný alkoholik, protože alkoholik by ze dne na den určitě nedokázal přestat pít, z toho mám tedy velkou radost,“ prozradil Vašek.

Jelikož se nejednalo o jeho první soutěž, věděl, jaké situace mohou nastat, když dá tělu takto zabrat. „ Jeden překvapivý moment nastal, a to když jsem skrz odvodnění musel vysadit veškeré sacharidy a cukry, tak na mě přišel lehký glykemický šok, tělo se trošku zaleklo a já to v sobě pocítil, takovým zvláštním neklidem, ale naštěstí to trvalo asi jenom pět minut a já si uvědomil co to je,“ popsal Noid svůj kolaps.

Kvůli přípravě musel dodržovat pevně daný jídelníček. Připravit se o některé dobroty však nebylo jednoduché. „Nejvíc jsem se těšil na obyčejný rohlík. S mojí dcerou Terezkou jsme si ho dali spolu, velmi se mnou celou přípravu prožívala, dokonce zkoušela mou vůli a lákala mě na čokoládku, ať si s ní dám. Ale věděla, že se připravuji na závody a těšila se na ten den, kdy si spolu dáme ten rohlík,“ s úsměvem podotkl zpěvák.

Vašek Noid Bárta: Už konečně vycházím se všemi EX! Třetí dítě bude

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.