Václav Noid Bárta: Obavy o nenarozenou dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Václav Noid Bárta: Obavy o nenarozenou dceru!

Václav Noid Bárta
Václav Noid Bárta (Blesk - David Kundrát)

Václav Noid Bárta (38) se zapojil do projektu Stop šikaně. V současné době se vedle tělesného ubližování ve velkém rozmohla kyberšikana. S touto formou se setkala i jeho rodina a zpěvák se přiznal, že má strach i z toho, že se její obětí stanou jeho dcery, ať už ta čtyřletá nebo ta, která se teprve narodí.

Během dětství se Noid setkal s fyzickým ubližováním od spolužáků. Zkušenosti má s i kyberšikanou, a to hlavně z doby, kdy byl manželem zpěvačky Lucie Bílé (53). „Už to trvá patnáct let a nejhorší to bylo v dobách, kdy jsem žil s Luckou. Bolelo to. Jsou věci, které vás fakt bolí, když vás někdo veřejně pošpiní. Ale naučil jsem se s tím pracovat a říkám to každému, kdo se mě na to ptá. Základ je pracovat na sobě a posilovat svoje sebevědomí," svěřil se webu Super.cz. zpěvák.

Kyberšikanou si prošla také jeho rodina, a jak sám přiznal, tíží ho obavy z toho, že se její obětí stane jeho dcera Tereza nebo ta, která se v listopadu teprve narodí. "Když někdo ubližuje vám, dá se to ještě vydržet, ale horší je, když to dělá vašim blízkým. Když píšou něco ošklivého o vaší ženě, mámě, bráchovi nebo dceři. Nechutné jsou reakce pod články i příspěvky na facebookových stránkách.,“ řekl Noid.

„Snažím se to vysvětlovat i mojí neteři, stejné to bude i s mými holkami, že je to o tom, jak se s tím ony vyrovnají. Situace, kdy kyberšikana existuje, už tady je a je jen na nich, jak se tím vypořádají tak, aby jim to nevadilo," dodal dle webu Super.cz zpěvák.

 Noid Bárta skoncoval se závislostí: Už dva roky jsem čistej, chlubí se.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.