Noid ječel hrůzou! Co ho tak vyděsilo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Noid ječel hrůzou! Co ho tak vyděsilo?

Vašek Noid Bárta
Vašek Noid Bárta (Marek Pátek)

Přišli obdivovat křehkou krásu motýlích křídel, pro některé to ale bylo jako vstupovat do jámy lvové! Pět tisíc kukel uvnitř skleníku vyděsilo nejen Alici Bendovou (45), ale i drsného rockera Václava Noida Bártu (38). Když mu přistál motýlek na krku, vyjekl hrůzou i nahlas!

Mezi dočasné obyvatele skleníku Fata Morgana v pražské Botanické zahradě se celebrity zpočátku těšily. „Tady jsem prostě nemohla chybět. Chodíme sem s dětmi pravidelně a výstava exotických motýlů patří k našim nejoblíbenějším,“ řekla Aha! Alice Bendová se skleničkou bublinek v ruce, než vůbec vkročila dovnitř.

Ve skleníku si ale motýlky nejdříve prohlížela z uctivé vzdálenosti. „Z hmyzu mám trochu strach,“ přiznala herečka a moderátorka. Nakonec si ty menší nechala na sebe přece jen posedat. Dotek jejich nožiček a křídel zaskočil i Noida. Motýlci se mu vrhli kolem krku s takovou vervou, že vykřikl strachy. Bude mít ale možnost si to ještě zopakovat, protože výstava potrvá až do 26. května.

Dana Batulková (61)
Alergička

Kryla si oči černými brýlemi. Přepadla ji totiž neznámá alergická reakce. „Ráno jsem se probudila, měla jsem silnou alergii, vůbec nevím, od čeho to je,“ svěřila Aha! Batulková. Na motýlky tak koukala skrz slzy. Po počátečních obavách si je nadšeně nechala sedat na ruce.

Václav Noid Bárta (38)
Krvesaj

Skleník omrkl jen na chvilku a pak pádil za pracovními povinnostmi. Možná radši. Aniž by o to moc stál, jeden z motýlků mu přistál u krční tepny a muzikálový silák začal zmatkovat. „Ježišmarjá, on mi saje krev,“ vtipkoval. Pak si rychle udělal selfie snímek a utekl do auta.

Alice Bendová (45)
Panikářka

Na fotkách je samý úsměv, dotek motýlích křídel jí ale nebyl dvakrát příjemný. „Nemám to úplně tak, že bych toho největšího chtěla mít na obličeji. Přiznám se, že když jsem v první chvíli viděla to jeho tělo, tak jsem se lekla,“ přiznala herečka s tím, že když vidí hmyz, panikaří.

Yvetta Blanarovičová(55)
Samoléčitelka

„S přírodou jsem úzce spjatá a pobyt v ní mi dělá dobře. Je to pro mě nejlepší lék na špatnou náladu,“ prozradila na sebe herečka a muzikálová zpěvačka. Jako jedna z mála se exotických motýlů neděsila a jakmile měla příležitost, prohlížela si je zblízka.

Andrea Kalivodová (41)
Náladová

Jindy výřečná operní diva byla tentokrát na slovo skoupá. Přestože byla do Botanické zahrady pozvaná jako patronka výstavy, do řeči jí moc nebylo. „Já dneska nemám náladu,“ řekla deníku Aha! a více to nechtěla komentovat. Třeba jí to strach nedovolil.

 Noid Bárta skoncoval se závislostí: Už dva roky jsem čistej, chlubí se

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.