Agáta se ukázala s novým »objevem«: Ostré rýpnut do jejích „ex“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Agáta se ukázala s novým »objevem«: Ostré rýpnut do jejích „ex“

Agáta Prachařová
Agáta Prachařová (instagram, archiv)

Milostné vztahy Agáty Prachařové (35) připomínají jízdu na horské dráze. Nejdřív vzletná slova a obrovská zamilovanost, pak najednou ticho po pěšině a potvrzení rozchodu. Modelka a moderátorka časem rozhodně neplýtvá a v tomto roce už na sociální síti prezentuje třetího „osudového“ muže. Opět je to ten pravý?

„Šťastná… Ne všechno mi v životě dopadlo, jak jsem chtěla. Tak, jak jsem si to jako malá přála… Ale o tom to je. Život není to, co chceš, ale co vydržíš,“ zahloubala se nedávno nad svým osudem Agáta dle webu Nový čas. Teď zřejmě přichází vzletnější fáze, protože moderátorka se dle webu Blesk.cz už opět ukazuje s mužem, tentokrát producentem Tomášem. Společně už vyjeli i do Vídně, kde si střihli romantické selfie.

Agáta Prachařová s dcerou uvařily pro Blesk! Koukněte, jak je Mia (2) šikovná:

Video se připravuje ...

Nový výběr ale vzbudil na Instagramu pozitivní reakce. Agátě ho chválili i známí. Jedna blízká kamarádka se pak vyjádřila na adresu jejích bývalých partnerů dost jadrně. „Máš sympatického muže! A nevypadá ani jako egocentrický ču**k, což je pokrok,“ netajila se tím, jaké mínění má o modelčiných ex. Tento ale prvním sítem prošel. Tak třeba už to tentokrát vážně bude na pořád. Nebo aspoň na delší čas.

Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mě mladý kluci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
28. 8. 2020 • 15:52

Co ten její nový objev produkuje?

V jednom má Agáta pravdu.Vydržela toho v životě .Zejména s matkou Žilkovou !Ta má po dalším vztahu, protože žijí se Stropnickým odděleně a holka Kordula je v střídavé péči ( přeloženo do normální řeči).Být ženou velvyslance není ustojitelné pro prostoduchou uřvanou divadelnici .
Agáta po rozchodu s Prachařem tvrdila, že chlap delší dobu nebude, ale stihla jich za 1 rok nahánět víc, než za stejnou dobu Prachař holek

libormer
28. 8. 2020 • 12:08

Pračka na č....y.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.