Veronika Žilková (58): Kvůli rozvodu prodala rodinný majetek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Veronika Žilková (58): Kvůli rozvodu prodala rodinný majetek!

Herečka se zbavila rodinného majetku.
Herečka se zbavila rodinného majetku. (Foto herminapress.cz )

Už když na začátku dubna Veronika Žilková (58) dala do prodeje milovanou rodinnou chalupu v Orlických horách, vysvětlovala to tím, že někdo z rodiny potřebuje peníze. Teď prozradila, kdo oním potřebným je – její rozvádějící se dcera Agáta (35)!

Chalupa, za kterou Žilková požadovala bezmála šest milionů korun, se v nabídce realitní společnosti Private Estate moc neohřála. Prodaná byla v cuku letu. Aby ne – jedná se o vyhledávanou roubenku v lůně panenské přírody! „Měli jsme šedesát let chalupu, ale z finančních důvodů jsem musela přistoupit k prodeji. Moje dcera se rozvádí a potřebuje peníze. Rozloučila jsem se s velikou životní etapou a místem, kde jsem většinou trávila dovolenou,“ přiznala Žilková v pořadu TV Nova Život ve hvězdách.

Podle všeho to znamená, že Agáta potřebuje peníze, aby mohla při rozvodu vyplatit svého manžela Jakuba Prachaře (36) z jejich společného domu v Suchdole. Ten paradoxně původně Agáta vůbec nechtěla! „Chtěla jsem dům ve stylu Provence, Jakub chtěl beton. Jako správná manželka jsem ustoupila,“ netajila se v době, kdy se vila stavěla. Teď kvůli nechtěnému domu Žilková musela prodat milovanou chalupu. „Rádi jsme tam jezdili, máme k ní vztah, ale teď je to nutnost,“ krčí rameny Žilková.

Veronika Žilková přiznala: Svatba syna v ohrožení a pláč po hovoru s vnoučaty!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uivatel_5439623
3. 6. 2020 • 09:50

na katastru je nový nabyvatel hypotenční banka - tak tedy ono to s rodinným majetkem bude jinak to ta rodina neumí říci pravdu?

-bello-
3. 6. 2020 • 01:28

Čekala jsem to, stará Žíla byla dlouho zticha. Mám jí dost!Jestli nemá naspořeno ublbených 6 mil. tak trapná .
.Žíla je na peníze , jak kat a teď za všechno může Prachař.Si ještě užijeme, hysterku.Jakpak se stará o tu matku?Proto sem snad za vládní peníze přijela.!

mord
2. 6. 2020 • 17:39

Chatra z bulváru se stará o peníze které jim nepatří a slintaji

defakto
2. 6. 2020 • 16:52

... když nemá Agáta prachy , mohla jít bydlet do paneláku , tak bydlí spousta lidí a jsou rádi , že mají kde bydlet.

majojo
2. 6. 2020 • 10:37

Chuděra Agáta si snad za celý ten svůj pošahaný bezvýznamný život mohla dát něco stranou. Když měla na betonovou hrůzu... Konečně, když se jí ten barák nelíbil, proč ho nestřelila a nekoupila si skromnou provencalskou chaloupku?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.