Žilková lepí finanční tíži Agáty? Prodává rodinný klenot! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Žilková lepí finanční tíži Agáty? Prodává rodinný klenot!

Touhle fotkou na svém instagramu Veronika Žilková vítá a "vykopla" letošní Velikonoce.
Touhle fotkou na svém instagramu Veronika Žilková vítá a "vykopla" letošní Velikonoce. (instagram)

Chalupu v Orlických horách milovala, nyní ji však musí prodat. Veronika Žilková (58) prozradila, že rodinný klenot musí prodat kvůli finančním problémům člena rodiny. Že by slavná herečka pomáhala Agátě Prachařové (34), která se momentálně rozvádí?

„K prodeji mě dohnaly finance, které teď potřebuje někdo z rodiny, takže jsem se rozhodla pro prodej chalupy. Bolí to a přicházím o klenot, ale rodina si musí pomáhat. Rádi jsme tam jezdili, máme k ní vztah, ale teď je to nutnost,“  řekla podle expres.cz Žilková Blesku.

Podle expres.cz je možné, že roubenku prodává kvůli Agátě Prachařová, která se rozvádí s manželem Jakubem Prachařem (36), se kterým má dceru Miu. Je totiž možné, že Prachař, který investoval mnoho peněz do jejich vily v pražském Suchdole, chce po Agátě, aby ho vyplatila. Vypadá to totiž tak, že se rebelka z moderní vily jen tak nehne a je pochopitelné, že Prachař nechce jen tak zahodit všechny peníze, které do společného bydlení s jeho budoucí bývalkou vložil.

Veronika Žilková přiznala: Svatba syna v ohrožení a pláč po hovoru s vnoučaty!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
12. 4. 2020 • 00:36

Prej, že se " rebelka " z baráku v Suchdole jen tak nehne.
Jo, nehne, ale jakápak je Agáta rebelka ? Proti čemu ona kdy vůbec rebelovala.To, že je sprostá, jak kanál a byla imrvére pod obraz není rebelování.
Žilková si nemůže na prachy stěžovat.Suchdol jí dal dohromady nejeden z jejích manželů a Stropnický si vydělal na ministerstvu a i jako šéf divadla dost. A i teď coby pan velvyslanec je ve vatě a Žilková s diplomatickými výhodami taky !A samozřejmě je využívá celá její rodina.A Agáta se cpe do Izraele neustále, zatímco děti Stropnického vůbec! Ono asi být pohromadě s Žílou a sprostou Kordulou není jen tak!
Je jich jak psů, ale do " klenotu " se nehrnou. tak co s ním?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.