Pojištěná půjčka je v dnešní nejisté době dobré řešení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pojištěná půjčka je v dnešní nejisté době dobré řešení

 (PROFI CREDIT Czech)

Člověk nikdy neví, kdy se mu sníží příjem, dlouhodobě onemocní, stane se nějaký úraz nebo dojde k jiné neočekávané situaci. Kdybychom nad tím neustále přemýšleli, nemohli bychom v životě dělat nic. V některých chvílích se ovšem trocha opatrnosti vyplatí, například při vybírání půjčky.

Získat úvěr je snadnější než kdy dříve. Kromě bankovních institucí je možné navštívit i nebankovní poskytovatele, když vám banka nepůjčí. Přesněji řečeno je ani nemusíte navštěvovat. Svoji vysněnou půjčku si vyberete online, po telefonu nebo s úvěrovým poradcem vyberete nejlepší variantu a pak již čekáte na schválení, které proběhne v průběhu téhož dne. Následně vám pošlou e-mailem smlouvu, vyřídíte podpis půjčky z pohodlí domova a za nedlouho už máte peníze na účtu. Půjčku získá každý, kdo je řádně prověřen, že je schopen půjčku splácet.

Životní cesty jsou nevyzpytatelné

Nikdo neví, co na něž život chystá. Špatná finanční situace, kvůli které se musíte zadlužit na nákup nového auta, je možná teprve začátek. Poté přijde ještě ztráta zaměstnání či dlouhodobě nemocné dítě, kvůli kterému vám klesne výdělek a končit to může až exekucí. Nic ale nemusí skončit tak hrozivě, pokud se zaměříte na půjčky s pojištěním schopnosti splácet.

Když si berete hypotéku, banka od vás vyžaduje si zařídit také pojištění neschopnosti splácet. Obvykle ho platíte zvlášť, banka vám ovšem může pomoct s jeho vyřízením. Pojištěná půjčka funguje podobně. Půjčíte si až 100 000 Kč do 24 hodin, ovšem s výhodou, že pokud se ve vašem životě stane něco nečekaného a vy nebudete moct splácet, pojištění vás bude chránit. Cena pojistky je přitom již obsažena v celkové měsíční splátce, neplatíte žádné další poplatky.

Pojištěná půjčka se ničím neliší od jiných flexibilních úvěrů

Je to půjčka na cokoliv, kterou zařídíte i přes internet. Online také nahlašujete případné pojistné události. Pojištění zajišťuje Generali Česká pojišťovna a.s., takže máte jistotu zavedené firmy. Při sjednávání úvěru si sami volíte jeden ze tří balíčků podle toho, jaké situace chcete mít pojištěné (ztráta zaměstnání, závažná onemocnění, pojištění invalidity třetího stupně apod.).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.