Šok paní vyslancové Žilkové: Přihlásila se tam na Facebook a děly se věci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šok paní vyslancové Žilkové: Přihlásila se tam na Facebook a děly se věci!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Foto: ara)

Kdo si myslel, že o herečce po jejím stěhování za manželem do Izraele neuslyšíme, je na omylu. Provozuje tam jazykovku, kde dělá současně i uklízečku. 

Veronika Žilková (57) je sice paní velvyslancovou v Izraeli jen krátce, stačila se tam ale už přihlásit na internet a přišla nečekaná reakce: „Přihlásila jsem se na Facebook Čechoslováků v Izraeli. Obrátilo se na mě mnoho mladých Češek provdaných  v Izraeli a začaly volat po tom, jestli by jejich děti někdo nezačal učit češtinu. Tak jsem napsala, že jestli mají vážně chuť chodit dvakrát měsíčně s dětmi na hodiny češtiny, založíme v Izraeli českou Školu bez hranic, která má už čtyřicet šest poboček po světě. A ať přijdou v sobotu v deset, že se domluvíme. Počítala jsem, že přijde tak pět matek," říká herečka v magazínu MfD. 

A pak nastal velikánský šok! „Asi sedmdesát lidí. A další sobotu dvakrát sedmdesát," popisuje nečekaný zájem Žilková, která kvůli enormnímu návalu musela vzít do rukou dokonce i hadr na podlahu! „Když všichni odešli a já jsem tři hodiny luxovala a vytírala všechny ty rozlité limonády, vlastně jsem byla šťastná," dodává manželka Martina Stropnického (62). 



Přečtěte si
illenne
3. 4. 2019 • 18:14

Tahle familie určitě neupadne do zapomnění. Veronika Žilková vyučuje český jazyk v Izraeli, no nevím, ale pobavilo mne to. Agáta má pořád v TV, viděla jsem jednou a vůbec mne to nenadchlo, bez takového pořadu, kde protěžuje svoji rodinu se obejdu. Recept na rolky, kdy Kryšpín rozválel toustový chleba, a ona namazala pomazánkovým máslem si vyhledám na Internetu a určitě je budu mít lepší. Zainteresována i její babička. Nedělní poledne umím trávit příjemněji .

-bello-
24. 2. 2019 • 19:27

Hi hi - rozeřvaná Žilková s dikcí dlaždiče a s pravopisnýma chybama dysortografa .Učitelka . Židům ji nezávidím, zachovat dekorum, když to střevo promluví bude velmi těžký.Naštěstí neumí řeči . Mohli jsme dopadnout ještě hůř, jen o fous a mohla být paní prezidentovou , Agáta mohla být mluvčí vlády a Prachař kancléřem

-bello-
24. 2. 2019 • 19:14

tarka1 a k tomu všemu " stavěla sama " ten barák

illenne
24. 2. 2019 • 12:41

Tak to mne fakt pobavilo, Žilková učí češtinu. No něčím se musí zviditelnit, když nic jiného, tak aspoň tohle. Těžko by mohla v Izraeli hrát v divadle, jedině tak balet, nebo pantomimu .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.