Takhle Stropnický vítal Žilkovou v Izraeli: Muž hledá svou ženu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Takhle Stropnický vítal Žilkovou v Izraeli: Muž hledá svou ženu!

Veronika s manželem Marinem Stropnickým
Veronika s manželem Marinem Stropnickým (archiv Blesk)

Uvítání na letišti, za jaké by se nemuseli stydět ani hollywoodští scenáristé romantických filmů. To zažila Veronika Žilková (57), když dorazila za manželem Martinem Stropnickým (61) do Izraele, aby s ním strávila vánoční svátky!

Herečka oslavila svátky s dospělou dcerou Agátou Prachařovou (33) a její rodinou už předem, jelikož věděla, že přímo na Vánoce bude mimo republiku. Spolu s dcerkou Kordulkou (13) se tak nyní vypravily na dalekou cestu do Izraele za tatínkem. Ten samozřejmě své milované holky uvítal rovnou na letišti v Tel Avivu a jeho choť se navíc na Instagramu chlubila fotkou, na níž Martin drží cedulku, kterou si pro tu příležitost nachystal. Mával totiž v letištní hale papírem s nápisem M. (zřejmě jako madam) Stropnická.

Nezapomněl dokonce ani na pugét jako správná romantická duše. „Muž hledá svou ženu,“ vysvětlovala Veronika na sociální síti. Některé dámy pak jeho gesto komentovaly velmi pochvalně. „Jako z filmu Láska nebeská. Elegán a ještě gentleman. Sen každé ženy,“ shodovaly se.

Trable maxipsa Pipa

Vřelého přivítání se dočkal i labrador Pipo. Rodině trhalo srdce ho nechat doma, a tak se herečka rozhodla svého muže překvapit a přivézt mu milovaného mazlíčka jako vánoční dárek. „Chcete si zkomplikovat život jako já? Pořiďte si XXL psa, jehož přepravka se nevejde do zavazadlového prostoru letadla,“ stěžovala si Veronika, které se ale nakonec podařilo Pipa do letadla dostat.

Přírůstek do rodiny

V novém roce se ale Žilková s dcerou budou ještě vracet do Česka a natrvalo přesídlí do ciziny kvůli Kordulce teprve na začátku dalšího školního pololetí. Tehdy snad s sebou vezmou už i nový přírůstek – mops jménem Coffie. Toho zatím svěřili na hlídání známým u nás.

 Unikát z rodinného archivu: Žilková vytáhla 55 let starou fotku manžela

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hermanka
23. 12. 2018 • 17:32

Ta pinda bude furt rvát do Plesku svý kecy? Labradora mu tam nechá, aby se mohla tady ku r v it. Tak ji všichni známe.Do opatrovnické péče si vzala děcka,co jí byly za služky a ještě na ně brala přídavky. Hnusná profláknutá osoba

mord
19. 12. 2018 • 23:23

Ty ještě žiješ stará hloupá šmudlo ty tvé zvratky chyběly bábo

adinaha
19. 12. 2018 • 19:51

Jen pro info - ten pes není labrador, ale zlatý retriever, to by si páni redaktoři mohli zjistit..

kozinozka
19. 12. 2018 • 15:54

Herci někdy přehrávají i v soukromí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.