Veronika Žilková (55): ROZCHODOVÉ DRAMA V RODINĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Veronika Žilková (55): ROZCHODOVÉ DRAMA V RODINĚ!

Veronika Žilková utěšuje svého syna.
Veronika Žilková utěšuje svého syna. (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Sotva Agáta (32) a Jakub (33) Prachařovi překonali manželskou krizi, máma Veronika Žilková (55) řeší milostné drama dalšího potomka. „Ano, rozešli jsme se,“ potvrdil deníku Aha! Agátin bratr Vincent Navrátil (20), že jeho vztah s herečkou Sabinou Rojkovou (20) je už minulostí.

„Víc se o tom nechci bavit. Nezlobte se,“ dodal Vincent, pro kterého je rozchod po dvouletém vztahu zjevně citlivé téma. „Nejsme už spolu. Každý jsme chtěli něco jiného, už to dál nešlo,“ reagovala vstřícněji Sabina, kterou proslavila role Viki Horákové v Ulici. V populárním seriálu hraje také Vincent, navíc spolu žili v jeho domě po otci Markovi Navrátilovi (†55), který zemřel náhle loni v květnu.

„Já vám nic říkat nemohu. Slíbila jsem synovi, že nebudu jeho soukromý život komentovat,“ konstatovala pro Aha! máma Žilková, do jejíhož domu se Vincent po rozchodu uchýlil. Zastihli jsme ho, zrovna když se tam koupal v bazénu. Sabina nám vzala telefon u moře na Madeiře, kde je se svou matkou a otcem.

Byla to školní láska
Sabina s Vincentem se seznámili na konzervatoři. Potom spolu hráli ve filmu Poslední cyklista a role je u Žilků doma učila Veronika. Sabina tenkrát koukala po Vincentovi zamilovaně, on se ale stále mračil. Po dvou měsících už ale byla ruka v rukávě.

Na video s Žilkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jiviny
26. 7. 2017 • 13:41

Zajímá tato zpráva někoho?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.