Žilkovou ruinují sousedi, ona ničí Stropnického | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Žilkovou ruinují sousedi, ona ničí Stropnického

Žilková dává Stropnickému zabrat!
Žilková dává Stropnickému zabrat! (Foto ara)

Ještě když byla na DAMU, si Veronika Žilková zakoupila dům na okraji Prahy, ve kterém žije s rodinou dodnes. Kdysi za něj zaplatila pouhých šedesát tisíc korun, ale nemovitost byla v dezolátním stavu. Domov, kde bydlí s manželem, nejmladší dcerou a maminkou několikrát předělávala. Rekonstrukce a změny stylu interiéru totiž blonďatá herečka oblibuje. Co na to její manžel a jak vychází se sousedy?

Z plesnivého domku vytvořila herečka Veronika Žilková krásný baráček, ve kterém se určitě cítila dobře celá její početná rodina. Momentálně nemovitost obývá s manželem a politikem Martinem Stropnickým (61), s maminkou Olgou (94) a dcerkou Kordulou (12). Změnit tento dům k obrazu svému, stálo Žilkovou mnoho sil, ale přestavování je její velkou zálibou. Vše ale není zalité sluncem, herečka totiž řešila velké problémy se sousedy, kteří jí zničili zahradu.

„Byla tu nádherná poschoďová zahrada, ale musela se udělat nová zeď, protože se to celé podmáčelo a vyvalilo. Sousedi tu něco stavěli, jezdily tu náklaďáky a celé to spadlo. Takže jsme opět museli zainventovat, mám v tom pěkné nové auto,“ prozradila Sedmičce s tím, že kvůli této stavbě musely přijet bagry, a tak ještě nechala novou zahradu srovnat do roviny.

Odnáší to Stropnický

Momentálně se prý sice žádná rekonstrukce dít nebude, ale je možná další změna interiéru. Veronika se toho jednoduše nebojí a umí si doma vyhrát. Její nadšení každopádně nesdílí její muž, místopředseda vlády a ministr zahraničních věcí.

„Ničím tím svého muže, protože miluji přestavování. On třeba kolikrát přijde, chce se podívat, kolik je hodin, a ty hodiny už jsou v úplně jiném pokoji. To mi říkala máma, že mám babičce, kterou jsem už nezažila. Miluji výměnu závěsů a podobně. Už se i stalo, že manžel šel do ložnice a našel tam pokoj Kordulky. Naštěstí se jen zeptal, kde odteď bydlí,“ vyprávěla bývalá rosnička z nováckého Tele Tele.

 Stropnického se Žilkovou úspěch ANO těší. O syna Matěje po propadáku Zelených strach nemá



Přečtěte si
-bello-
12. 3. 2018 • 23:52

lesni.vila.samecek to je jednodochý.Tak , jak jsou v Praze všude, jsou i v AHA - Slováci a neumí pořádně česky. A tak z toho jejich slovenského " obľubovať,obľubovať /‑uje ‑ujú " vytváří nám Čechům patvary

antonuis.j
10. 3. 2018 • 10:20

Kdo jiný než jeden z imbecilů v redakci? Tam sedí čurá*i s IQ kolem 25 a negramotné úchylné trosky, denně ožralé jak doga.. Jejich pseudočlánky plné příšerných hrubic nemají hlavu ani patu, nedokončené věty a blbě zkopírované vložené odstavce odjinud to dokreslují. Těm ksindlům by bylo nejlepší místo výplaty rozmlátit ty šeredné uslintané uhraté tlamy, urazit jim pařáty (stejně je mají jen na onanování, slizové) a přelámat hnáty, stejně jen dřepí a čumí, dementi, je to hnus a vidět je, zvracel bych dva dny a pak bych je zabil..

-bello-
8. 3. 2018 • 23:50

Žilková barák nepostavila, postavili jí ho její ex-manželé a její reklamy, z nichž nejvýživnější byla " Boty od Rena, ty už nevyzuji " (Normální člověk se jí chechtal, protože boty od Rena by vůbec neobul !!! ) https://www.youtube.com/watch?v=KKtBNHKWNBo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.