Veronika Žilková (56): VZPOURA DĚTÍ! Mami, nesmíš… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Veronika Žilková (56): VZPOURA DĚTÍ! Mami, nesmíš…

Žilkové drsný zákaz od rodiny!
Žilkové drsný zákaz od rodiny! (Foto Aha! - Alexandr Malachovský, Instagram.com )

Není to tak dlouho, co si Veronika Žilková (56) založila profily na sociálních sítích. Okamžitě je začala plnit různými snímky nejen svými, ale i manžela Martina Stropnického (60) či svých dětí. A právě ty se teď vzbouřily a daly mámě drsný zákaz!

„Prý už nesmím fotit žádné členy rodiny,“ postěžovala si herečka s tím, že její děti už nechtějí na jejích fotkách figurovat. Žilková je totiž fotila v nejrůznějších situacích a chvílích. A potomci neměli kontrolu, kdy a kde maminka snímky zveřejní. Nejvíce to zřejmě vadilo synovi Vincentovi Navrátilovi (20), školačce Kordulce Stropnické (12) a nejstarší dceři Agátě Prachařové (32), která už dříve vydala pokyn, aby se nikde neobjevily fotky její pětiměsíční dcery Mii.

Jediný, kdo se zatím trpělivě nechává fotit je ministr zahraničí  Stropnický, který se objevil třeba na Veroničině sérii fotek z výletu do hor.

Zákaz už zvládla různými způsoby i obejít. Nejenže se na sociální síti chlubila momentkami z nákupů se svou maminkou Olgou (94), ale zalovila i v rodinném fotoalbu a syna Vincenta Navrátila ukázala alespoň na archivním snímku z dětství.

 Kratinovi, Brouskovi a Žilkové se nelíbila policejní kontrola! Začala mela!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bursik
13. 2. 2018 • 09:10

moc pozornosti komediantum vubec by bylo ten clanek delete

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.