Udělala to zase? Překvapivý odjezd Agáty od dětí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Udělala to zase? Překvapivý odjezd Agáty od dětí

Agáta Prachařová uprchla do Chorvatska. Je tam s novým přítelem?
Agáta Prachařová uprchla do Chorvatska. Je tam s novým přítelem? (Instagram)

Zatímco hranice se teprve otevírají, Agáta Prachařová (35) využila toho, že má zpět v Čechách maminku Veroniku Žilkovou (57), které předala děti na hlídání, a už si užívá chorvatských pláží. Údajně nikoliv sama. Je za tím zase nový chlap?

Všechno nahrává tomu, že ano, jak prý mají dokazovat podle webu Blesk.cz Agátiny snímky na sociálních sítích. Například u jedné fotky před západem slunce, kterou musel vyfotit někdo jiný, zmiňuje Agáta novou lásku. Tím údajně myslela nové šaty, to jí ale armáda fanoušků nezbaštila. „Šaty jó?? Ha ha ha. Je v tom frajer, to je jasný,“ provokoval modelku jeden z nich. K další fotce u bazénu připsala: Je lepší žít život, než jen přežívat. Znamená to, že ráda využije každé příležitosti, byť je to jen na krátkou dobu, jako tomu bylo u předchozích porozvodových románků?

Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Kordule (14) se hrnou žhavé nabídky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
14. 6. 2020 • 13:31

Co bude prodávat Žilková, až budou potřebovat pomoc i ostatní děti? Místo, aby si Agáta doplácela na ty své eskapády s chlapama sama, tak se nestydí vysávat mámu! Ale ona sama se nijak neomezuje, proč také, když ví, že se nemusí starat, máma třeba zase něco prodá, až Agáta nebude na ty své výlety s chlapama mít. U Agáty je to jako kdyby ty prachy Žilková hodila do studny a vyjde to nastejno. Na Agátu se chytají podobné typy chlapů, na chvíli a když zjistí, co je zač, tak ji kopnou do pr....!

majojo
14. 6. 2020 • 08:23

Od Agáty skutečně překvapivé, že? A kvůli tomu, aby její dcerunka byla na úrovni, musí její máma prodávat chalupu?

DWEI
13. 6. 2020 • 15:35

Z jejích amantů už musejí mít její děti v hlavě zmatek a nejspíš má v hlavě zmatek i ona sama.... Průměrná dělka vztahu = přibližně půl roku

vemenozmojistary
13. 6. 2020 • 13:49

Tuhle nulu má každý u p#dele.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.