Veronika Žilková (58): NESMÍ VIDĚT MANŽELA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Veronika Žilková (58): NESMÍ VIDĚT MANŽELA!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Foto herminapress.cz )

Dvoutýdenní dovolená velvyslance ČR v Izraeli Martina Stropnického (63) v Čechách může být na dlouhou dobu poslední příležitost, jak být se svou manželkou Veronikou Žilkovou (58), jejich dcerou Kordulou (14) a s rodinou vůbec.

Herečka Izrael opustila už v dubnu, vrátila diplomatický pas a za manželem se jen tak nepodívá. Žilkovou k návratu do Česka a opuštění manžela přiměla komplikovaná situace s nákazou koronaviru a fakt, že má doma pětadevadesátiletou maminku, o kterou se potřebuje starat. Původně sice věřila, že bude moci pendlovat, ale ani to není možné. Izrael se totiž pro turisty kvůli šíření koronaviru až do odvolání uzavřel, a Žilková se tak nebude mít jak za manželem dostat ani na návštěvu. Do Prahy se společně s ní vrátila i jejich dcera Kordula, která v září v Česku opět nastoupí do školy.

Veronika Žilková po návratu do Česka: Z domu vystěhovala syna i s těhotnou přítelkyní!

Video se připravuje ...

„Protože zůstávám v Česku, musela jsem vrátit i diplomatický pas, protože jako manželka velvyslance bych v Česku mohla zůstat jen určitý omezený počet dní. Tohoto statusu jsem se tedy vzdala a za manželem se nebudu moci podívat do té doby, dokud budou platit stávající bezpečnostní opatření platit,“ říká paní Veronika. „V tuhle chvíli nikdo nedokáže odhadnout, jak dlouho to bude trvat, měsíce to však budou určitě.“

Pořádá divadelní festival
Veronika, která teď má Stropnického na chvíli doma a vidí se s ním po třech měsících, tak zůstane ještě další dlouhé měsíce slaměnou vdovou. A vrhla se do práce! Na zámku Plumlov organizuje od příštího víkendu divadelní festival, na kterém představí ztracenou hru Lopeho De La Vegy v překladu svého syna Vincenta.

Veronika Žilková přiznala: Svatba syna v ohrožení a pláč po hovoru s vnoučaty!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.