Žilková v slzách: Svatba milovaného syna v ohrožení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Žilková v slzách: Svatba milovaného syna v ohrožení!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Foto - herminapress.cz )

Veronika Žilková  (58) je již několik týdnů v izraelské karanténě. Herečka přiznala, že jí velmi chybí vnoučata.  K dobré náladě také nepřispívá fakt, že vzhledem k zpřísňujícím se opatření je v ohrožení svatba jejího osvojeného syna Honzy (29).

Žilková se těšila na svatbu svého osvojeného syna Honzy, který navíc se svou partnerkou čeká dítě. Veselka je ale bohužel kvůli epidemii koronaviru v ohrožení. „Všichni doufáme, že svatba bude v termínu, ale vše záleží na opatřeních. Když nebude svatba, tak další vnouče ano, a z toho mám větší radost,“ řekla Blesku herečka.

Současná situace je velmi těžká pro všechny. Žilková stejně jako její kolegové z branže přišla o práci, karanténu ke všemu tráví v zahraničí bez své rodiny. „Vnoučata mi chybí víc než hraní. Vždy když s nimi domluvím, tak brečím. Opravdu se mi po nich moc stýská a ta nejistota, kdy se dostanu domů, mi klidu moc nepřidává,“ svěřila se Žilková.

 

Michaela Dolinová vs. Veronika Žilková v kuchyni:

 



Přečtěte si
-bello-
9. 4. 2020 • 23:09

V slzách je proto, že je izolovaná.Neumí žádnou řeč, pokecat si tam nemůže a těch pár lidí z ambasády už jí musí mít plný zuby.
Co bylo dřív?
Osvojené děti, anebo dostavba baráku Žíly v Suchdole?Hekání o osvojených a i vlastních dětech se táhlo médii, jak červená nit a reklamy dohazované jedním z otců dětí vydělávaly staré Žíle na barák, zatímco další otec dětí s barákem stavebně pomáhal. A děti se v té honičce za prachama hladové Žíly vychovávaly samy a i ta blbá Agáta neměla lehký dětství..Osvojenci zdrhli hned, jak to šlo a jak se zdá, Žíla se furt jen dojímá a je v slzách

alusinek
9. 4. 2020 • 20:58

To je opravdu strašné neštěstí,že by se odložila svatba v této době .To je snad zbytečná starost

rydlo
9. 4. 2020 • 20:33

V první chvíli to vypadalo, že Žilkové někdo umřel. A přitom je v slzách jen proto, že se nemůže předvádět na veselce a tudíž toho nebudou plné noviny! Odklad svatby přece není ohrožení života, aby o tom musel vědět celý národ!

defakto
9. 4. 2020 • 13:57

... stará Žíla je zvyklá vytvářet kolem seba a své rodiny aspon mediální humbuk , aby se na ní nezapomělo a aby všichni věděli jak to má těžké .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.