Šílený podraz! Proč Hartl nikdy neodpustil Žilkové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Šílený podraz! Proč Hartl nikdy neodpustil Žilkové?

Veronika Žilková s Martinem Stropnickým.
Veronika Žilková s Martinem Stropnickým. (P. Machan, M. Hykl, R. Klejch, D. Malík)

Možná měl štěstí na herecké role. Na ženy a partnerský život ale rozhodně ne. Ačkoliv patří mezi herecké výjimky, které vždy toužily po rodině a stabilním vztahu, osud si s ním nepěkně pohrál.

Dříve, než se musel vypořádat s tragickým odchodem životní partnerky, která podlehla rakovině a s níž má Jan Hartl podle webu kafe.cz dvě děti, zažil ještě jeden velký podraz na poli milostném. Postarala se o něj herečka Veronika Žilková, do které se svého času herec velmi zamiloval.

„Po skončení vánočního koncertu na mě s kyticí narcisek čekal moc hezký kluk a říkal – vy se mi strašně líbíte. Když jsem se ale po nějaké době dozvěděla, že je herec, napsala jsem mu dopis – milý Honzo, nikdy tě už nechci vidět,“ popsala herečka začátek vztahu.

„Můj tatínek je totiž také umělec a strašně to zničilo naši rodinu. Viděla jsem, že má vedle mojí maminky múzy, a deptalo mě, že maminka nebyla jeho jediná. Umělci jsou nestálí, nerodinný typy, v žádným případě nechci umělce,“ svěřila se tehdy Žilková deníku Blesk proč se lásce bránila. Jenže nakonec spolu přece jen začali žít.

Krutý zásah

Zatímco Jan Hartl si prý podle uvedeného webu myslel, že je to už napořád, Veronika Žilková to zřejmě cítila jinak. Odešla, aniž by to údajně pořádně vysvětlila. A herec se přes takovou zradu prý nikdy úplně nepřenesl. Když se po letech setkali při natáčení filmu Otesánek, hustá atmosféra se podle slov zúčastněných dala krájet. Mimo kamery Hartl Žilkové neřekl údajně ani slovo. Z toho vyplývá, že banální důvod jejich rozchod před lety zřejmě opravdu neměl.

Co prozradila Veronika Žilková o manželství s Martinem Stropnickým se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
7. 4. 2020 • 23:48

No a Žilková se potatila .Taky měla různé múzy a taky by pro prachy udělala všechno.Tatík se svými píšťalkami vnutil úplně všude a otrávil svými kecy půl národa a dcerunka Žilková otravuje dosud (naštěstí teď v Izraeli).

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.