Vše pro záchranu Agáty? Žilková neváhala obětovat i toto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vše pro záchranu Agáty? Žilková neváhala obětovat i toto!

Agáta s maminkou herečkou Veronikou Žilkovou
Agáta s maminkou herečkou Veronikou Žilkovou (Jan Tůma, Instagram a archív Blesku)

Minulý měsíc sbalila kufr a odletěla od svého manžela Martina Stropnického (63) z Izraele. Cesta Veroniky Žilkové (58) měla jednoznačnou misi: postarat se o maminku Olgu, která měla v domě s pečovatelskou službou zakázané návštěvy. Pomoci se ale dočká i Agáta, která je v rozvodovém řízení.

„Nechtěla jsem sem jet a trhat rodinu. Ale zjistila jsem, že karanténa uvěznila seniory a tím i mou maminku v domech s pečovatelskou službou. To byl pro mě důvod okamžitě se vrátit,“ vysvětlila herečka pro web idnes.cz.

Její maminka Olga prý přišla o dvanáct zubů a musela ve svých 96 letech podstoupit náročný zubařský zákrok. To vše v době šíření koronaviru. „Jen co mi skončila karanténa, maminka těžce onemocněla. Myslím si, že můj návrat jí zásadně zachránil život,“ míní Žilková. Pro ni cesta zpět byla zásadní i za cenu toho, že se dlouho neuvidí se svým mužem, který v Izraeli zůstal.

„Manžel přijede v červenci na dovolenou, takže ji strávíme společně. Nevím tedy zatím kde, protože jsem prodala náš rodinný klenot. Měli jsme šedesát let chalupu, ale z finančních důvodů jsem musela přistoupit k prodeji. Moje dcera se rozvádí a potřebuje peníze. Rozloučila jsem se s velikou životní etapou a místem, kde jsem většinou trávila dovolenou,“ dodává Žilková.

Veronika Žilková přiznala: Svatba syna v ohrožení a pláč po hovoru s vnoučaty!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.