Smutné rozhodnutí Veroniky Žilkové: RUŠÍ SPOLEČNÉ VÁNOCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Smutné rozhodnutí Veroniky Žilkové: RUŠÍ SPOLEČNÉ VÁNOCE!

Mikuláš u Agáty Hanychové
Mikuláš u Agáty Hanychové (instagram)

Manžela, velvyslance ČR v Izraeli Martina Stropnického (63), má Veronika Žilková (59) na svátky doma, ani tak ale nebude mít rodinu u štědrovečerní večeře celou. Nesmí!

Tak jako mnohým i Žilkové společnou oslavu Vánoc zkomplikovala pandemie koronaviru. „Vánoce budeme trávit podle současných nařízení rozděleni do skupin jako na táborovou bojovku. Kdybychom jako rodiče pozvali jen naše děti i s jejich dětmi a partnery a moji matku, tak je naše základní sestava dvacet lidí u stolu, což je téměř čtyřikrát víc než povolená norma,“ posteskla si Žilková s tím, že se tedy bude slavit na etapy.

V zásadě to ale kvituje. „Rozdělení mi vyhovuje. Bude větší klid na hovor a vnímání jeden druhého,“ říká s tím, že bez klasického stresu se letos povedlo i nakoupit dárky. „Letos jsou to pozornosti z on-line shoppování,“ prozradila herečka.

Rodinný dům v Suchdole, do něhož se na jaře vrátila po více než roce v Izraeli, letos prošel rekonstrukcí, Vánoce tak budou v novém. „Díky covidu jsem se podílela na všech pracích. Bourala kangem i tahala krabice s dlažbou. Náš nový malý domov, který vznikl jako »vejminek« v části původního domu, je připravený na vánoční pohodu,“ pochvaluje si Žilková.

„Teď už jen manžel s nejmladší půjdou koupit stromek. Malý do malého bytu,“ směje se. „Moje největší přání je, aby nikdo neonemocněl a covid se našemu domu vyhnul. Není zván!“ dodává Veronika Žilková.

Nejnovější rozhovor s Agátou Hanychovou:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
22. 12. 2020 • 22:10

Chudinka musela prodat barák na horách, aby měla na vyrovnání majetku Agáty s Prachařem a teď přestavuje za co ?
Ta je blbá, jak poleno a nová odbarvená Agáta jde na té fotce kojit, nebo co ?A malý Dopita je tlustý dítě, kdy ony 2 si hlídají tajli a kluk se asi cpe a dřepí u PC .Starý Stropnický je trapnej, jak předstírá , jakouže má skvělou ženu. Saň je to !

hillaarkaa
22. 12. 2020 • 14:11

Stará Žíla se s Aguš střídají asi,kdy která kam vystrčí rypec

defakto
22. 12. 2020 • 12:59

... proboha kdo by s ní chtěl trávit Vánoce ?

mbmb
22. 12. 2020 • 11:49

komu tykas kravina

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.