»Kšeft« snů? Na tohle teď Žilková přesedlala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

»Kšeft« snů? Na tohle teď Žilková přesedlala!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Instagram)

Herečka Veronika Źilková (59) zůstala v Česku bez manžela, který si musí plnit pracovní povinnosti v Izraeli. A protože hereckých příležitostí teď také moc není, rozjela si svůj Instagram a ději se věci!

Každý den přichází Žilková s nějakým on-line cvičením. A nutno podotknout, že sledujících má dost. Momentálně skoro padesát tisíc. Sociální sítě podle magazínu Sedmička využívá ještě jiným způsobem – rozprodává staré věci. „Domnívám se, že všichni ušetříme spoustu peněz, protože si člověk uvědomí, kolikrát šel shopovat, vůbec to nepotřeboval, a teď si myslím, že trávíme hodně času úklidem různých sklepů, komor, krabic pod postelí a zjišťujeme, kolik máme úplně zbytečných věcí. Já jsem odvezla na charitu plno oblečení, nyní se potřebuju zbavit nějakého stavebního materiálu, protože jsem rekonstruovala bydlení, co mám,“ vysvětlila na sociální síti.

Žilková se sbíječkou: Covid ze mě udělal herečku bez práce!

Video se připravuje ...

Následně blíže rozvedla, co jí doma všechno zbývá. „Takže mám zbytečně třeba mnoho kohoutků, dveří, van, záchod, umyvadlo… Tak kdybyste měl někdo zájem o nějaký materiál téměř zadarmo, napište mi,“ vyzvala své sledující na sociální síti Žilková. Ta si celkově prý Instagram nemůže vynachválit, jak píše uvedený časopis.

Veronika Žilková po návratu do Česka: Z domu vystěhovala syna i s těhotnou přítelkyní!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.