Autohavárie golfové ikony Woodse: Utrpěl ŠEST otevřených zlomenin | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Autohavárie golfové ikony Woodse: Utrpěl ŠEST otevřených zlomenin!

Takto lékaři dali do kupy jeho nohu.
Takto lékaři dali do kupy jeho nohu. ( Foto Reuters, ara)

Kam se hrabe jeho 15 triumfů na turnajích major a aura nejslavnějšího golfisty všech dob. Tohle byla jeho největší výhra v životě! Tiger Woods (45) přežil automobilovou havárii, ze které podle prognóz neměl mít šanci vyváznout...

Před rokem se 30 kilometrů východně od Los Angeles zabil při pádu helikoptéry legendární basketbalista Kobe Bryant (†41). A teď, pro změnu 30 km jižně od centra LA, málem vyhasl život další celebrity sportovního světa.

Woods při rychlé ranní jízdě nezvládl řízení, přes dělící ostrůvek přeletěl do protisměru, s vypůjčeným SUV se několikrát přetočil přes střechu a skončil v zalesněném svahu. Hasiči dorazili zaklíněného Tigera museli vyprostit skrz rozbité čelní sklo. Z jeho totálně zničené pravé nohy trčely kosti! Měl celkem šest otevřených zlomenin! „Vnitřní prostor vozu byl ale víceméně nedotčen, což mu dalo šanci přežít. Tohle byla jinak smrtelná nehoda!“ prohlásil šerif Villanueva.

Policejní záběry ze zatýkání Tigera Woodse

Sociální sítě bleskově zaplavily tisícovky modliteb za Tigera, zatímco golfista ležel dlouhé hodiny na operačním sále. „Pan Woods utrpěl významná ortopedická poranění pravé dolní končetiny. Rozdrcené otevřené zlomeniny v horní i dolní části holenní a lýtkové kosti byly stabilizovány zavedením tyče. Vážná zranění pravého kotníku a chodidla jsme stabilizovali kombinací šroubů a čepů,“ popsal šéflékař Mahajan s tím, že pacient komunikoval. Podle golfistových mediálních zástupců je jinak v pořádku a čeká jej dlouhá rekonvalescence.

Takto vypadá běžné ráno v golfovém klubu Skukuza, který se nachází v Krugerově národním parku v Jihoafrické republice.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
AHel
25. 2. 2021 • 09:05

Oslavujme vědce, lidí, kteří činí dobro pro druhé a nikoliv narušeného člověka, který od dvou let švihá golfovou holí a jinak je úplná nula. Je porouchanej, proto se mu dějí tyto věci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.