Berdychova Ester přiznala: Tuhle drogu už tělo nedávalo… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Berdychova Ester přiznala: Tuhle drogu už tělo nedávalo…

Ester Berdych Sátorová
Ester Berdych Sátorová (foto Instagram)

Je krásná, úspěšná a vzala si bohatého sportovce, který se stal její životní láskou i jejím nejlepším kamarádem.  Podle vlastních slov však nemá život stále zalitý sluncem a nějakou dobu musela bojovat i s pořádnými mračny. Ester Berdych Sátorová (29) přiznala velké trápení, kvůli kterému byla na dně.

Ester Berdych Sátorová má za sebou úspěšnou kariéru modelky i dlouhá léta v pozici manželky elitního sportovce, se kterým musela neustále cestovat. S manželem Tomášem Berdychem, který ukončil profesionální tenisovou kariéru v roce 2019, si žije krásně a jejich život jim závidí nejeden člověk. I oni však museli prožít hned několik těžkých chvil, ať už ze strany slavného sportovce, nebo právě krásné modelky, která přiznala zdravotní i psychické potíže.

Všeho s mírou. Na to by měl každý neustále myslet. Snadno se totiž může stát to, že člověk něco přežene a těžko se pak z nelehkých problémů vyhrabává. Své o tom ví i Ester Berdych Sátorová, která přiznala závislost na sportu. Ta ji málem stála zdraví.

„Hodně jsem sportovala, až jsem jednou zjistila, že jsem strašně přesportovaná a všechno dělám „too much“ (až moc, pozn. red)… Prostě mému tělu už nebylo dobře, už bylo přetažené, nebývalo mi vůbec dobře, to se pak tak jako plácá jedno přes druhé. Člověk je přetažený, unavený a tak nějak celkově člověk cítí, že to není ono. Největší úraz toho nebyla ani strava, ale to přetrénování a ani jsem si neuvědomila, jak strašně stresující jsem měla život od svých 13, kdy jsem cestovala po celém světě sama a do toho jsem dělala školu a potom jsem si našla partnera, který dělal něco, co zase vyžadovalo to cestování. Takže to bylo strašně náročné. Až teď jsem si uvědomila, jak všechno to bylo náročné a do toho jsem sportovala, dělala modeling a tak, a prostě to tělo jednou řekne stop!“ prozradila na sebe Ester v podcastu ELLEness moderátorce Zorce Hejdové.

Manželka tenisty Tomáše Berdycha přiznala: Zranění manžela utužilo náš vztah!

Video se připravuje ...

Nebezpečná droga

„Určitě jsem byla přemotivovaná, pořád jsem si chtěla dokazovat, že to moje tělo vydrží, že jsem v tom dobrá a dokazovala jsem si to pro sebe, ale možná i pro okolí. A tady v tomhle si myslím, že ty sociální sítě dopad měly… Bylo hrozně těžké se z toho dostat a uvědomit si tyhle věci a potřebovala jsem nějakou pomoc k tomuhle dojít. Největší podporu jsem samozřejmě měla ve svém manželovi… Já jsem ten sport měla opravdu jako drogu, nedokázala jsem mít volno. Radši jsem byla přetrénovaná… Těžko se to vysvětluje. Byla to droga, která mě vlastně ničila a řekla jsem si, že takhle nemůžu dál žít, takže jsem musela udělat rapidní krok k tomu, abych změnila svůj životní styl a abych byla sama se sebou spokojená a zdravá. Takže povrchní věci šly stranou a začala jsem se věnovat vlastnímu já… Jsem za to na sebe pyšná. Když sám sebe člověk překoná v něčem takovém, je to největší vítězství… Teď je to rok, co jsem se tím prokousala a jsem opravdu silná bytost,“ svěřila se modelka a žena jednoho z našich nejslavnějších tenistů.

Berdychova manželka bez sukně na party! Nemám problém se ukázat

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.