Gabriela Soukalová porodila dcerku! A ta rovnou dědila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gabriela Soukalová porodila dcerku! A ta rovnou dědila!

Gábina Soukalová se stala mámou! Jaké dostalo miminko jméno?
Gábina Soukalová se stala mámou! Jaké dostalo miminko jméno? (archiv Gabriely Soukalové, archiv Blesku)

Bývalá biatlonová hvězda a nyní již exmoderátorka Showtime Gabriela Soukalová (31) porodila krásnou holčičku! Už nyní jí předala jeden odkaz – své jméno.

Holčička podle informací Blesku dostala jméno Izabela Gabriela Kadeřábková. Porod se uskutečnil v berounské nemocnici. Po rozvodu s Petrem Koukalem (35) nezoufala dlouho a lásku našla u stávajícího partnera Miloše, jenž je nyní i novopečeným tatínkem malé Izabelky. Pohlaví miminka zveřejnili již před časem v pořadu Showtime: „Bude to holka. Přitom jsem vsadila boty na to, že to bude kluk,“ s radostí přiznala Gábina.

Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?!

Video se připravuje ...

Skutečnosti, že s Milošem nemarnili čas, si je Gábina dobře vědoma. Co se však podle ní mělo stát, se zkrátka stalo. Osudu člověk neporučí.  „Vyhlídky na rodinu jsme měli od začátku oba, ale vzhledem k mému pracovnímu vytížení a méně příjemným okolnostem, kterým už nějakou dobu čelím, jsme neplánovali a nechali tomu volný průběh. Neříkám, že jsme nebyli překvapeni, že to šlo tak rychle, ale o to víc se těšíme, protože je vidět, že ten malý, nebo malá, chce být s námi co nejdříve," prozradila v Novém dni Gabriela Soukalová. Čas uplynul jako voda, a nyní již svou dcerku drží ve své náruči. 

Soukalová v Karlos Show: MMA sleduji díky novému příteli

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.