Klusová šokuje: Prý jsou před ROZVODEM! Co se stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Klusová šokuje: Prý jsou před ROZVODEM! Co se stalo?

Tomáš Klus s manželkou Tamarou
Tomáš Klus s manželkou Tamarou (foto Instagram)

Tamara Klusová (33) se rozohnila na sociální síti a fanouškům po hádce s mužem přiznala, že se zpěvákem Tomášem Klusem (34) mají před rozvodem. Co se stalo? Nevěru překousla, ale přes tohle vlak nejede?

Překonali nevěru, kterou Tomáš Klus přiznal přes status na sociální síti, nyní však Tamara hlásá, že jsou opět před rozvodem. Proč se slavná dvojice pohádala? A proč Tamara Klusová hlásá tato drsná slova?

Tomáš Klus: Karanténa mi přestala vadit? Co dělá místo vystupování?

Video se připravuje ...

„Máme před rozvodem! Prosím, rozsuďte náš,“ oznámila fanouškům Tamara, která jim tím nejspíš navodila krátký šok. Pokračování jejího vyprávění však všechny naštěstí uklidnilo. „Patří ke koledě, když jdou koledovat kluci, polévání holek?“ tázala se během živého vysílání na Instagramu Klusová. Pár se tak očividně z nudy kvůli dlouhé covidové krizi dohaduje i kvůli velikonočním tradicím. Snad nepřijde něco horšího…

Maminka roku je čím dál dokonalejší, ale doják je to pořád stejný! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
amej
27. 6. 2021 • 10:03

Jsou to oba stejní šašci. A on je navíc ještě chudák a ubožák. Celý život co se o něm ví jen dokazuje, že charakter má velmi špatný. A teď už neví, jak by na sebe upozornil. Špinění politiků totiž nějak nezabírá....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.