Klusovi opět nahráli kritikům: Za tohle je ukamenují! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Klusovi opět nahráli kritikům: Za tohle je ukamenují!

Tomáš Klus a Tamara Klusová
Tomáš Klus a Tamara Klusová (profimedia)

Tomáš Klus pověděl o nově připravovaném projektu pro fanoušky, konkrétně o webových stránkách pro svůj fan club, a mnohé překvapil jedním neobvyklým rozhodnutím, kvůli kterému možná dostane od kritiků pořádně za uši.

„Měla by to být taková klubovnička. Říkáme jí KlubKlus. Celých těch dvanáct let, co jsem na scéně, svým fanouškům slibuji, že jim něco takového zprostředkuju, že vytvořím fan club, ale nikdy na to nebyl čas. Až teď během té dvouvlnové umělecké zastávky jsme s kapelou konečně měli možnost vrhnout se na to. Zrovna dávám dohromady materiály, které s členy klubu chci sdílet. Najdou tam všechny moje demoverze, včetně těch příšerných, které nikdy nespatřily světlo světa. Zároveň tam budu postupně zveřejňovat svůj deník z Indie a zápisky z Proměnamě tour.

Bude tam spousta zákulisních videí, která nikdy nikde nebyla zveřejněna, on-line koncerty a něco jako zasedací místnost, kde si s lidmi popovídám. Bude to takový vhled do mého světa. Ale i kluci tam budou dávat své komentáře. Myslím, že fanoušky, kteří sledují moji cestu a paralelně se mnou prožívají můj vývoj, by to mohlo potěšit. Měla by to být jakási exkurze do mé hlavy,“ pověděl Klus s tím, že roční vstupenka vyjde na 499 korun.

Kam běží Tomáš Klus? Finále Maminky roku 2020 je tady!

Video se připravuje ...

„Tak ať to udělají, na to má každý právo. Ale já si myslím, že to zpoplatnění je pochopitelné a obhajitelné, protože členové klubu budou mít spoustu bonusů. Zvýhodněné vstupné na koncerty, slevu na merch, on-line koncerty zdarma... A v rámci situace, ve které se ocitáme… Chci prostě něco dělat a zároveň, pokud dělám svoji práci, jsem rád, když jsem za ni ohodnocený,“ pověděl zpěvák na to, zda počítá s tím, že ho za placené webové stránky rejpalové možná budou chtít ukamenovat.

Tomáš Klus: Karanténa mi přestala vadit? Co dělá místo vystupování?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanecek
25. 12. 2020 • 22:37

Přemýšlím, kolik by mi Klus musel zaplatit, abych šel na jeho koncert...

vemenozmojistary
25. 12. 2020 • 22:19

🤮 Klausová je šílená obluda 🤮🤮🤮😂😂😂😂😂😂

domino22
25. 12. 2020 • 19:35

Ošklivka a její mudrc.... ať už jdou do *** s těma svejma kecama !

amej
25. 12. 2020 • 16:33

Klusovi jsou jedna velká katastrofa. Lidé, kteří jsou opravdu šťastní nemusí o svém štěstí neustále ubezpečovat okolí . Asi to tam tak harmonické nebude.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.