Konec snu Klusové o eko bydlení! Tvrdý střet s realitou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Konec snu Klusové o eko bydlení! Tvrdý střet s realitou

Tamara a Tomáš Klusovi
Tamara a Tomáš Klusovi (instagram.com)

Tomáš Klus a jeho manželka Tamara jsou hrdými zastánci ekologického života. Proto není divu, že v tomto duchu chtěli postavit i svůj vysněný dům. Avšak ne vždy jde vše podle plánu.

Manželé Klusovi jsou šťastní rodiče tří dětí a proto není divu, že takto početná rodina potřebuje více prostoru. V současnosti obývají domeček v Mníšku pod Brdy, jež se nachází hned vedle lesa.  

Budoucí bydlení si rodina buduje dle týdeníku Sedmička v brdských lesích. „Tady se budeme snad co nevidět ráno probouzet. Poslední foto před montáží oken. Máme takové štěstí, že Tomíčkův strýc Luboš je stavař a celý náš sen má pod palcem,“ napsala Klusová k fotografii, kterou se pochlubila na Instagramu.

Jelikož Klusová se netajila v minulosti tím, že budou žít v dokonalé symbióze s okolní přírodou, někteří fanoušci si při pohledu na fotografii budoucího domečku kladou otázku, kam se poděl jejich eko sen. „Mohu se jen ze zvědavosti zeptat, kam se poděl eko sen o dřevostavbě?“ zeptala se dle Blesku jedna z fanynek.

Tamara Klusová na Social Awards:

Video se připravuje ...

„Jediná dřevostavba, která nám dávala smysl, byla dřevostavba z masivních panelů. Ale to je opravdu cenově pro nejvyšší třídu,“ napsala Klusová, která si ale stavbu jejich hnízdečka lásky pochvaluje. „Je to ale dechberoucí, když člověk pozoruje celý proces stavby snů.... domova.... přístavu, kam se doufám budou vracet naše děti rádi a jednou i vnoučátka,“ rozněžnila se zpěvákova manželka.

Tomáš Klus: Karanténa mi přestala vadit? Co dělá místo vystupování?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
30. 8. 2020 • 09:36

Toto je takový extra párek....kde převládá " oslovení mladých nevyjasněných ještě svých názorů. Jako zpěvák dle hlasu jen průměr, ale slovy a názory se chce prosadit

konvalinka34
29. 8. 2020 • 19:46

Oni jen kecají a pár taky ekologicky smýšlející, jim to žerou. Trapáci

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.