Klusová o soužití s manželem: Přišlo to za pět minut dvanáct! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Klusová o soužití s manželem: Přišlo to za pět minut dvanáct!

Tomáš Klus s manželkou.
Tomáš Klus s manželkou. (Profimedia)

Nařízená karanténa spjatá s nákazou koronavirem se rozhodně odrazí na vztazích v rodině. Zatímco v Číně se dle odborníků stoupl počet žádostí o rozvod, Tamara Klusová (32) neplánované prázdniny uvítala. 

Klusová se na sociální síti Instagram svěřila svým fanouškům, že manželstvím se zpěvákem Tomášem Klusem (33) nebylo před karanténou takové, jak by si představovala. V den, kdy byl vyhlášen stav pandemie se rozhodla jednat.

„A v tu chvíli jsem mu řekla: Možná poprvé za skoro osm let vedle Tebe Ti musím něco říct. Nelíbí se mi, jak teď vedle sebe žijeme. Pojďme, prosím, být víc spolu. A vědomě naplňovat nás společný čas,” napsala Klusová na Instagramu.

Stejného názoru byl i její manžel. ,,Lásko, cítím to stejně. Musíme s tím oba něco udělat," svěřila se Klusová, které současný stav zlepšil manželství. "O pár hodin později mi zavolal, že ho budu mít doma asi ještě o něco déle, než bych chtěla, že je vyhlášen stav nouze. A od té doby zažíváme opravdové štěstí," dodala Klusová.

Je doma máma? Tomáš Klus v provokativním videu o zneužívání.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tulip
4. 4. 2020 • 20:45

My jsme s manželem skoro padesát let,ale na takovéhle dušezpytné analýzy,jsme neměli ani čas ani náladu za celá ta léta,natož v době,kdy jsme spolu byli dvanáct let.Je ale pravda,že nám nebylo dopřáno,mít tolik dětí,jako mají Klusovi.Dcerka nám zemřela,tak máme jen to jedno děťátko,dnes dvoumetrový prima chlap.Pro manželství je třeba:­láska,­tole­rance a smysl pro humor.

manunu
4. 4. 2020 • 16:18

Kdo vás nutí článek číst? Já když vidím nadpis článku o tom,co mě nezajímá, tak článek nečtu. Je to tak jednoduché.

karlos1234
4. 4. 2020 • 16:04

Proč jsme krmeni informacemi o těch zrůdách? To aby se lidem tlačilo do podvědomí, že nula Klus ještě žije?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.