Do stanu před koronavirem: Kemp bezdomovců | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Do stanu před koronavirem: Kemp bezdomovců

Nebylo nač čekat! Zatímco se vedení Prahy nemohlo rozhodnout, jestli umístí bezdomovce do nevěstince, kasáren či ubytovny, charita pro ně rychle postavila stanové městečko.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
05. 04. 2020 23:00

V Praze chodí bez roušky klidně i v metru a i v tram taky.Vždy je třeba na ně řvát, ať si ji nasadí!!!
Je to směšný, i když si nasadí roušku, jsou tak špinaví a zahnojení, že o hygieně není řeči.Ukrajinské , slovenské a rumunské homelesáky bych posílala šupem k nim domů.Ať se o ně starají tam.Jaké jiné národnosti se tu flákají nevím, ale cizích je v Praze hodně. Mnohé komunistické zákony by měly být přehodnoceny a vráceny.Co je to za svobodu, když vám hnijí homelesáci na lavičkách a vy se nemůžete ani hnout. V tramvaji nadechnout ! Pokálení,namazaní, zasvrabení a už jsem viděla v centru Prahy občas i s kalhotami dole se "slunící " klidně na ulici! Ohrožují zdraví ostatních, hrabou se věčně v popelnicích, sírají vajgly na poplivaných chodnících, k čemu jsou jim roušky?! V zimě jim prsknou na dlažbu tenkou deku a ti psi samozřejmě uhynou, ale oni si pořídí zas další. Hezky jsme svobodu Západu pkopírovali, jen co je pravda!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.