To Tamara skousne? Odvrácená strana života s Klusem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

To Tamara skousne? Odvrácená strana života s Klusem

Tomáš Klus s Tamarou bydlí poměrně skromně.
Tomáš Klus s Tamarou bydlí poměrně skromně. (Instagram)

Ani po pěti letech ještě Tomáš (34) a Tamara (33) Klusovi nebydlí v udržitelném domě, který společně budují. Místo toho se tísní se třemi dětmi ve dvou cimrách. Jenže podle zpěvákových slov ke stěhování hned tak nedojde.

Nedostatek prostoru a soukromí pochopitelně příliš nesvědčí jeho tvorbě. „Furt bydlíme ve dvou pokojích, kde se úplně dost dobře neskládá. Tak jsem si přistavil na zahradu karavan, abych měl klid. Pokud jde o stavbu domu, už z toho mám tiky. Když jsem lidem říkal, že stavíme a za rok budeme mít hotovo, a oni mi odpověděli, ať si přidám minimálně padesát procent navíc, nevěřil jsem tomu. Teď jim dávám za pravdu," řekl Super.cz.

Z toho důvodu se v plánování už raději drží zpátky. „S tím, abych řekl termín, kdy bude hotovo, jsem velmi opatrný. Nechci nic vyslovovat, protože už bych s tím byl velmi k smíchu. Ale doufám, že pokud se nebude moct nikam jezdit na dovolenou, budeme na dovolené aspoň v novém baráku," dodal s lehkou dávkou ironie Tomáš Klus.

Tomáš Klus: Karanténa mi přestala vadit? Co dělá místo vystupování?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.