Vetchý si dojel za Fialou: Herec už má té ostudy dost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vetchý si dojel za Fialou: Herec už má té ostudy dost!

Ondřej Vetchý během schůzky s premiérem Fialou.
Ondřej Vetchý během schůzky s premiérem Fialou. (Úřad vlády ČR)

Ďáblický hřbitov v Praze je místem, kde v masovém hrobě leží vedle popravených odbojářů i váleční zločinci. Tento neúnosný stav už Ondřej Vetchý (60) ovšem nehodlá dál tolerovat a tak s přáteli vyrazil na Úřad vlády. 

„Oni zemřeli za nás a představa, že my jim chceme jen poděkovat a není to možné, mě naprosto děsí,“ zlobí se herec Ondřej Vetchý, který se přidal k iniciativě, která chce exhumovat a důstojně pohřbít ostatky padlých či popravených odbojářů.

Na Ďáblickém hřbitově leží i děti, které zemřely v komunistických lágrech

„Děkuji Pavlu Černému, Ondřeji Vetchému a Jaroslavu Čvančarovi za to, že jim naše historie není lhostejná a ve věci se angažují,“ okomentoval setkání s iniciátory předseda vlády Petr Fiala na svém twitterovém účtu.

„V Ďáblicích vedle sebe v masovém hrobu leží národní hrdinové a jejich vrazi, zrádci a zločinci. Skupina na Úřadu vlády ČR bude mít jasný cíl: tuto historickou ostudu napravit. Nebude to lehký úkol, ale věřím, že se nám to i díky podpoře Petra Fialy podaří,“ dodala k ožehavému tématu vedoucí Úřadu vlády Jana Kotalíková podle webu FORUM 24 .   

Petr Marek o snaze zajistit lidem v masovém hrobě důstojný pohřeb



Přečtěte si
AHel
30. 1. 2024 • 16:43

Dron je věc , která není primárně určena k tomu, aby zabíjela ....se Vetchý zbláznil....vůbec mu nero­zumím­...zk­lamá­ní a velké. To není demo­kratic­ké..­.ubo­hé..­.už moc nehraje, tak hraje veřejně a politicky...

Jaroslav Vašíček
30. 1. 2024 • 11:17

Dal jsem se do pátrání a marně jsem hledal ty,co nemají na chleba.Já sám jsem 92letý dědek,za bolševika persekvovaný i s rodinou (důvod:skaut a věřící),ale zachoval jsem asi rovnou páteř.Pana Vetchého si velmi vážím pro jeho přímost a postoje.Ten Jimmi a AHel jsou obyčejní renegáti a doporučil bych jim,aby nemluvili v množném čísle,ale jen za sebe!!!

Jaroslav Vašíček
30. 1. 2024 • 10:53

Samé kecy debilních bab!

risan
27. 2. 2023 • 12:11

politický agitátor Vetchý, idiot ve službách mafiánů z ODS

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.