Krampol o drsném pekle s Hankou: Čeká Dádu stejný osud? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Krampol o drsném pekle s Hankou: Čeká Dádu stejný osud?

Manželé Krampolovi a Dáda Patrasová
Manželé Krampolovi a Dáda Patrasová (Herminapress)

Český Belmondo, Jiří Krampol (83), soucítí s rodinou Dády Patrasové (66), především pak s jejím manželem, Felixem (79). Ačkoli o manželce Hance (†59) mluví s láskou, přiznává, že si živě ještě vybavuje momenty, kdy jejich vztah devastovala její závislost na alkoholu. Obává se, aby rodinu nezasáhl podobný příběh a radí Dádu okamžitě zbavit svéprávnosti a začít okamžitě léčit!

Alkoholismus je nemoc jako každá jiná a je potřeba ji léčit, míní herec, dabér a také kaskadér Jiří Krampol. S Dádou se zná padesát let a životní osud talentované herečky a zpěvačky mu rozhodně není lhostejný. Obává se, že u Patrasové začíná něco, čemu se říká alkoholická demence, jako u jeho zesnulé manželky. Pro eXtra.cz teď bez obalu popsal, co prožíval v momentě, kdy byla Hanka na dně a co může také potkat Felixe. 

Patrasová bourala, až airbag lítal: Dechovou zkoušku odmítla

Video se připravuje ...

„Představte si, že děláte dva díly zábavného pořadu, pak přijdete domů, kde si chcete odpočinout a načerpat síly, a Hanka je za oknem s tím, že skáče dolů. Potom kvůli tomu celou noc nemůžete usnout. Když už zaklimbáte, pětkrát za noc vás vzbudí, že chce prášek. Druhý den děláte další dva díly zábavného pořadu a je vám nanic,“ vybavuje si. „Nebo přijdete domů utahaný z práce, k jídlu doma samozřejmě nic není, bordel, nechutnými detaily vás nebudu zatěžovat,“ popsal také herec. Nezbývalo nic, než Hance pomoci radikálnější cestou. 

Požádal jsem doktora, abychom ji zkusili zbavit svéprávnosti. Je to naštěstí přísně hlídané a nemůže se tam podvádět. Komise vybere nějakého úplně neznámého lékaře, ten si promluví s pacientkou, vyšetří ji, pak i s tím, kdo o zbavení svéprávnosti žádá, a rozhodne na základě toho a předchozích lékařských zpráv. U Hanky vyhodnocení dopadlo tak, že ji prohlásili za nesvéprávnou. Pokud ten papír nezískáte, neexistuje v tomto státě síla, která by ji dostala na léčení bez její vlastní vůle,“ přibližuje Krampol. 

U Dády je prý podle něj nejvyšší čas zahájit první kroky. Nezbývá než doufat, že její nehoda, kdy řídila s největší patrností opilá, což potvrzuje video Aktu.cz, ve kterém se Patrasová doslova snaží udržet na nohou, načež si ustele před vlastním domem, je dostatečným varováním. 

Patrasová slavila narozeniny: Italského milence si nechám!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
28. 5. 2022 • 10:43

Ó, teď je pan Krampol chytrý a chce radit, když sami roky zatloukali?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.