Patrasová kontra policie: Jedna nula pro Dádu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Patrasová kontra policie: Jedna nula pro Dádu?!

Svou pondělní autonehodou si herečka a zpěvačka Dagmar Patrasová (66) zadělala na malér, z něhož se nyní snaží vybruslit. Z většího průšvihu by to ráda uhrála na menší, otázkou však zůstává, zda to stále není z bláta do louže…
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Dianthos
27. 05. 2022 04:51

Dáda se "odpotácela" ke svému domu? Došla tam normálně, na to, jak musela být po nehodě v šoku. Kdosi jí vedl za ruku. Tak jaké potácení?
Záměrně směšujete dvě věci. Její stav, kdy řídila a stav o hodinu a půl později, kdy se opilá vypotácela ze svého domu a šla se podívat na místo nehody. Cestou zpět pak upadla, když se shýbala pro klíče.
Jsou to dvě naprosto odlišné situace. Kdo ví, kolik toho po nehodě, v šoku, doma, během té hodiny a půl vypila.
Proč jí škodíte víc, než ona sama sobě?

E M
26. 05. 2022 10:34

Jen tak dotaz -to jejich auto má volant napravo? Asi ano, protože jinak nechápu, proč sedí u zdi a ne na silnici - kde by logicky byla, kdyby řídila. Nemyslíte.Že by se schválně překulila nevěřím. Podle toho kde se nachází bych řekla že seděla VEDLE ŘIDIČE.

Dianthos
27. 05. 2022 04:56

U té zdi sedí až hodinu a půl po nehodě. Novinářům se líbí ty dvě situace spojovat.
Felix Dádu neměl nechat po nehodě doma samotnou. Byla v šoku. A co v takovém případě udělá, sahne po skleničce. Kdyby s ní někdo byl, nechodila by opilá po ulici a nepřipravila novinářům pastvu.
Felixovi to asi dělá dobře, když jí ponižuje v médiích. Možná chce opravdu dosáhnout toho, aby byla zbavena svéprávnosti. To by se mu hodilo.

milan59
26. 05. 2022 07:45

No ty kráso,ještě že tam co nejdřív byli novináři a všechno ZDOKUMENTOVALI
Zajímalo by mě,jak by reagovali ostatní řidiči,kdyby se jim stalo něco stejného,to by jistě ihned vystoupili z pomačkaného autíčka a začali by juchat a tancovat. Je snad jasné,že když se něco takového stane,tak je člověk úplně s nervama jinde a přemýšlí co a jak se to vůbec stalo. A že policie dovolila zveřejnit to co řekl Slováček tak to je tedy Teď je jasně vidět,že se snáší vlna tsunami na Dádu,aniž by někdo byl na 100% u toho co a jak se stalo !!!

stalaning
26. 05. 2022 08:16

Koukám, že máš nějaký zvrácený důvod tu ožralou kreaturu obhajovat. Představ si, kdyby to ta notorička napálila místo do betonové zábrany do právě procházející maminky s kočárkem. To bys taky psal, že se na chudáka Dádu snáší vlna tsunami?

Dianthos
27. 05. 2022 05:09

Nevíme, nakolik byla Dáda pod vlivem a jestli vůbec byla. Narazit do zaparkovaného auta, které jí odhodilo na ten beton, mohla i z nepozornosti, z rozčilení apod. To, že odmítla dechovou zkoušku jí nařídil Slováček, kterému to poradil jeho právník. Možná skleničku před jízdou měla, možná byla jenom zmatená ze šoku po bouračce.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.