Felix zdrhnul od Dády i s dětmi: Strach o královnu dětských srdcí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Felix zdrhnul od Dády i s dětmi: Strach o královnu dětských srdcí

Patrasová na pohřbu Abrháma.
Patrasová na pohřbu Abrháma. (David Kundrát)

Po ostudě, kterou si Dáda Patrasová (66) uřízla po nedávné nehodě, zůstala herečka zcela sama v ohromné vile na Vinohradech. Manžel si totiž spolu se zbytkem rodiny klidně odjel na dovču k moři. V takhle těžké době pro královnu dětských srdcí to může být docela velký hazard!

„Víte, nikdy to nebude takové, jako to bylo předtím. A člověk se sám vyvíjí, sám nabírá roky, tak uvidíme," okomentovala Dáda Patrasová pro Kafe.cz návrat Felixe Slováčka(79) po jeho rozchodu s Lucií Gelemovou(39). A opravdu, žádný "Happy-End" se nekonal. 

Patrasová a Slováček bourali: Narazili do stojícího vozu a betonového zátarasu

Video se připravuje ...

Během nedávných Felixových narozenin totiž muselo v jejich vinohradské vile k něčemu dojít, neboť herečka posléze roztřelila auťák o betonovou zábranu. Pak se motala kolem baráku, kde si nakonec ustala přímo na chodníku.

„Ona s autem jezdí jinak dobře, ale když je člověk ožralý, tak nemá vůbec zábrany a neví, jestli jede dopředu, nebo dozadu. Felix to nese těžce. Je z toho prostě smutný, protože neví, co má dělat. Je úplně bezradný," okomentoval to přítel rodiny Jiří Krampol pro televizi Nova.

Dagmar Patrasová po nehodě na pohřbu Abrháma (†82): Pepa byl charakter!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
14. 6. 2022 • 00:20

ella
.--
Těch žen je víc, který psychiatr Cimický obtěžoval.Dcera Urbánkové se ozvala až ve chvíli., kdy měl dostat metál z Hradu za celoživotní práci a dobře udělala.K své diagnóze, s kterou se
u něho léčila se přidal na léta pocit bezmoci se zastat sama sebe.Konečně je jí snad líp. Tady nejde o blbé me-too!
Jde o doktora, který místo , aby léčil, zneužíval.Chudinky ženský místo aby léčil, spíš dorazil! .Není nic jednoduššího, než vybrat si dle diagnóz ty submisivní ustrašené, depresivní .O těch věděl, že mu pár facek a kopanec jistě nedají a nebudou to " hnát vejš"

-bello-
10. 6. 2022 • 01:15

ella
----
Urbánková byla děsná držgrešle a primadóna, když byla v kapele u Brabce.
A je absurdní když tvrdí, že byla důvěřivá a podepisovala co 2. muž chtěl. Co se týče peněz, byla naopak jako ostříž! ž
Ani slovo jí nevěřím, ale víme doma moc dobře, jak Abrhám hnusně mluvil o Urbánkové a přitom s ní a Šafránkovou chodil současně! Byl to srab a Šafránková byla pěkná potvora.
A že Cimický je hajzl není výmysl , kromě toho to s Urbánkovou nemá co dělat. j

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.