Felixova radost z nehody? Teď prý budu za svini já, vrčí Dáda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Felixova radost z nehody? Teď prý budu za svini já, vrčí Dáda

„Felix má radost, že jsem teď ta špatná já," tvrdí Dáda.
„Felix má radost, že jsem teď ta špatná já," tvrdí Dáda. (David Kundrát)

Nehoda z konce května už stála Dádu Patrasovou (66) spoustu peněz za pokutu a opravu poškozených aut. I když modřiny zakryl make-up, trpká pachuť z ostudy a osobního selhání zůstává. Zastal se herečky alespoň manžel? 

„Doma mi řekl, že byl sedm let v očích veřejnosti za hajzla kvůli Gelemové, tak že konečně teď budu za svini já. Felix má radost, že jsem teď ta špatná já," naprášila Slováčka manželka v magazínu Sedmička. A jak vysvětluje důvod usednutí za volant, po kterém odřela jiný vůz a skončila v betonové zábraně?

Patrasová bourala: Narazila do stojícího vozu a betonového zátarasu

Video se připravuje ...

„Potřebovala jsem koupit granule pro kočku, které mi došly. Felix byl v kanceláři a řekl mi, že nikam nic kupovat nepojede. Musela jsem jet já, a protože je to těžký balík, musela jsem jet autem. Teď už vím, že to byly ty nejdražší granule na světě, a samozřejmě tu nenávist lidí vůči mně chápu," sype si popel na hlavu Dagmar Patrasová

Dáda Patrasová obvinila Gelemovou: Vtáhla Felixe do sekty!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
14. 6. 2022 • 16:13

Hm, to ji stálo za to. Od baráku to má za roh na veterinu k Naxerovi pěšky 5 min., ale autem ji to vyšlo na dýl.Než našla volant a zařadila a rozlišila pravou od levé byl to výlet na půl dne.
Slováček je holt blb . Něco jiného je Gelemka a něco úplně jiného je alkoholická Dagmara

miroslava13
14. 6. 2022 • 14:09

bože můj, to jsou kecy.....že jí to není blbé, takhle kecat. kočka by vydržela do druhého dne, až já nebudu nalitá. mně vozí granule až do domu...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.