Vašků z Cirkusu Humberto starostou: Kolik vydělal Mangovi seriál? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vašků z Cirkusu Humberto starostou: Kolik vydělal Mangovi seriál?

Vašků z Cirkusu Humberto: Sáhl jsem si na dno, měl jsem fóbii z lidí!
Vašků z Cirkusu Humberto: Sáhl jsem si na dno, měl jsem fóbii z lidí!  (Česká televize, archiv Blesku)

Každý mu předpovídal zářnou hereckou budoucnost, jeho kroky ale směřovaly úplně jiným směrem. Hlavní postava seriálu Cirkus Humberto Pavel Mang (44) je nyní starostou Trubína na Berounsku, od herectví upustil kvůli sociální fóbii.

Vašík z oblíbeného seriálu Cirkus Humberto patřil mezi nejznámější dětské herce u nás. Nedávno však přiznal, že natáčení mu přineslo nejen slávu, ale i spoustu problémů. Léta se na něj dokonce nedokázal ani dívat, aniž by neměl vztek. „Dlouho jsem se vlastně pral s něčím a nevěděl s čím. S pomocí terapeutky jsem to rozklíčoval až později a uvědomil si, že jsem kvůli filmování přišel o velkou část dětství,“ zavzpomínal Mang pro iDnes.cz. „Dlouho jsem seriál skoro nesnášel. Nemohl jsem se na sebe dívat, obviňoval jsem Vaška, že mi všechno vzal. To, co ostatní záviděli mě, tedy určitou slávu, já zase záviděl ostatním, tedy ten obyčejný život,“ pokračoval.

Mang Topstar

Video se připravuje ...

A jak to tehdy měl po finanční stránce? „U dítěte „neherce“ šlo o asi 80 korun za natáčecí den, celkem to dalo zhruba 10 tisíc,“ prozradil Pavel. Herectví už dávno pověsil na hřebík a dnes je starostou Trubína na Berounsku. Role Vašíka s ním ale i po 35 letech zůstává, protože lidé na ulici ho stále poznávají.

Herec a podivín Ladislav Křiváček. Proč zfackoval milenku?

Odemknout video



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.