Utrpení Manga z Cirkusu Humberto: Ukradené dětství, strach vyjít z domu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Utrpení Manga z Cirkusu Humberto: Ukradené dětství, strach vyjít z domu

Vašků z Cirkusu Humberto: Sáhl jsem si na dno, měl jsem fóbii z lidí!
Vašků z Cirkusu Humberto: Sáhl jsem si na dno, měl jsem fóbii z lidí!  (Česká televize, archiv Blesku)

Seriál Cirkus Humberto si pamatuje asi každý, kdo měl v 80. letech televizi. Proslavil se v něm dětský herec Pavel Mang (44), který zazářil v roli malého Vaška. Popularita z dětství se s ním táhla i do dospělosti a příjemné mu to rozhodně nebylo.

Jeho účinkování v seriálu ho přimělo k tomu, aby se zkusil přihlásit na konzervatoř. Bohužel ho nepřijali a tak se rozhodl vydat jinou cestou. Nastoupil na obchodní akademii a stal se z něj prodejce. Nicméně i po tolika letech ho lidé poznávali a dokonce se na něj chodili dívat do obchodu, kde pracoval. To mu bylo v jeho tehdy dvaceti letech dost nepříjemné.

Mang Topstar

Video se připravuje ...

Dospělo to k tomu, že se Mang naprosto uzavřel a odřízl se od vnějšího světa.  „Pak to vygradovalo tak, že jsem nechtěl chodit ani mezi lidi. Pomalu jsem se bál jít na úřad nebo kamkoli jinam, takže jsem radši zůstával doma,“ svěřil se Pavel v pořadu Show Jana Krause. Dokonce měl pocit, že mu bylo ukradené dětství. Od svých třinácti let už totiž musel žít spíš jako dospělák. „Možná proto si to teď vynahrazuju, že jsem stále jako dítě,“ zasmál se nakonec.

Show Jana Krause: Bohdalka miluje vaječňák a skutečný smích publika

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.