TO SE POVEDLO! Z kouzelné Pagáčové přechází zrak | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

TO SE POVEDLO! Z kouzelné Pagáčové přechází zrak

Patricie Pagáčová se na okamžik převtělila do mořské panny.
Patricie Pagáčová se na okamžik převtělila do mořské panny. (Instagram)

Na pohádce Malá mořská víla vyrůstala a nyní se jí mohla herečka Patricie Pagáčová (33) stát. Alespoň v rámci kouzelného focení, kterým si splnila svůj dětský sen. A výsledek stojí za to!

To není nová pohádka, to se jen na jeden den herečka Patricie Pagáčová poměnila v  mořskou vílu v temném oceánu. Za celým uměním stojí talentovaná fotografka Lucie Drlíková, která se specializuje na kouzelné focení pod vodou. Před jejím objektivem »plavaly« známé tváře jako herečka a bývalá první dáma Dagmar Havlová (69), herečka Vlastina Svátková (40) či přítelkyně Jaromíra Jágra (50) Dominika Branišová (27).

Klára Issová, Patricie Pagáčová a Alena Doláková pro časopis Dieta

Video se připravuje ...

Ačkoli jsou výsledné snímky jako vytržené z magického vodního světa, jejich příprava a provedení jsou poměrně náročnou disciplínou. Nedýchat a tvářit se co nejpřirozeněji není nic jednoduchého. A co teprve když se Patricie musela ladně pohybovat s uvězněnýma nohama v dlouhé ploutvi!

Herečka na svém instagramu zveřejnila video tohoto náročného focení, ovšem nutno dodat, že i s nasazenou ploutví působila velice přirozeně a je evidentní, že se během focení cítila jako ryba ve vodě. Za výsledek tleskali jí i autorce zpěvačky Monika Bagárová (28) a Anička Slováčková (27), herec David Gránský (30) či modelky Pavlína Němcová (50) a Andrea Verešová (42).



Přečtěte si
hejhej
23. 10. 2022 • 13:01

Užase Ahákům z něčeho přechází zrak ????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.