Ostrá slova Jasminy Alagič: Nevěra Rytmusovi neprojde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ostrá slova Jasminy Alagič: Nevěra Rytmusovi neprojde!

Jasmina Alagič s rodinou
Jasmina Alagič s rodinou (Instagram)

Pohledná moderátorka má ve svém životě vztyčených několik pilířů, které pro ni mají velkou hodnotu. Jeden z nich reprezentuje i manželství. To Jasmina Alagič vnímá jako posvátný svazek, k němuž se váží jistá pravidla, jež není radno brát na lehkou váhu.

Moderátorka show Česko Slovensko má talent se na sociálních sítích pustila do diskuze se svými fanoušky, kteří Jasminu požádali o rady týkajících se nejrůznějších témat. Jakmile přišla řada na problematiku vztahu, potažmo manželství, nebrala si moderátorka servítky. Zastává totiž jistou životní filozofii, přes kterou nejede vlak.

Jak informoval web eXtra.cz, jedna z fanynek prosila moderátorku o radu v situaci, kdy muž není šťastný ve své současné rodině, ale má strach ji opustit. Touto otázkou si ovšem u Jasminy nechtěně naběhla: „Ahoj, věřím, že mluvíš o svém kamarádovi nebo bratrovi a ne o muži, ke kterému cítíš náklonnost. Protože, a teď možná budu znít pro někoho až moc, ale zadaný muž a zvlášť pak ten s rodinou by měl být pro ostatní ženy absolutní tabu a samozřejmě tak by to mělo platit i opačně," začala Jasmina ihned zostra.

Slováci se zlobí: Rytmus ve vězení s vrahem! A Matonohy problémy se srdcem

Video se připravuje ...

„Za druhé, neexistuje žádná aktuální nebo bývalá rodina. Jak jednou rodinu má, tak ji má a tečka. Je jen na něm a na partnerce, aby udělali všechno pro to, aby dodrželi to, co si slíbilli. To, kvůli čemu si udělali dítě. Rodina má být navždy," pokračovala moderátorka, která v manželství věří a je ochotna za něj bojovat do posledního dechu.

Trailer na dokument Tempos a raperovi Rytmusovi

Video se připravuje ...

„Samozřejmě se stane, že láska vyprchá - i když podle mě si za to kolikrát můžeme sami - ale všechno se dá řešit, dokud se nevyčerpají na obou stranách všechny možnosti," dodala Alagič. Zda tato odpověď fanynku uspokojila, je ve hvězdách. Moderátorka, která s manželem, rapperem Rytmusem (44), vychovává dvouletého syna Sanela, jí ale rozhodně dala hned několik důvodů k přemýšlení.



Přečtěte si
-bello-
31. 1. 2022 • 23:06

Jasmína kecá klišé.
Nic, než fráze.
dyby řekla "nevím" vypadala by aspoň chytře.
Až bude muset ona, nebo on " vyčerpávat všechny možnosti" , ať dá vědět, který to jsou Dara Rollins taky vyčerpávala a přesto jí ho Jasmína " přečerpala "
Bože ty kecy! To je děs.

AHel
31. 1. 2022 • 21:49

Každý druhý v CZ je rozvedený, vidí to černobíle, v životě je spoustu sliby chyby, zírám, jak ta žena přemýšlí, je to úzkoprsé, nikdo není dokonalý. Inteligentní muži, kteří nechtějí zranit, umí randit decentně bez zjištění nevěry a domů se vrací rádi. Ta paní si snad nikdy o mužích ve vztazích nic nepřečetla. Divný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.