Sexy Jasmina s Rytmusem: Tomu se říká luxus! Dovolená za milion | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Sexy Jasmina s Rytmusem: Tomu se říká luxus! Dovolená za milion

Rytmus a Jasmina na pláži.
Rytmus a Jasmina na pláži. (Foto Instagram.com)

Modelka Jasmina Alagičová (33) vyrazila společně s svým manželem, rapperem Rytmusem (46), a jejich synem Sanelem (3) do Dubaje, kterou oba milují a opakovaně se tam rádi vracejí. Tentokrát navíc odhalili, kolik je taková dovolená stojí.

Na tohle si průměrný Čech hned tak nenašetří! Raper prozradil, kolik za svoji dovolenou platí. „No, letenky a apartmán 24 tisíc eur (570 tisíc korun, pozn. red.). Potom restaurace, zábava, obchody, klidně dalších 20 tisíc eur (475 tisíc korun, pozn. red.),“ přiznal Rytmus na sociálních sítích. Jejich fanoušci jsou na fotky plné luxusu už zvyklí, ale po odhalení částek spadla mnohým brada.

Patrik "Rytmus" Vrbovský na svatbě Vémoly: Co je v manželství nejdůležitější?

Video se připravuje ...

Jasmina si mezitím natáčela videa ve slavném dubajském obchodním centru, ve kterém je pro zájemce uprostřed pouště vybudované i lyžařské středisko plné umělého sněhu. „Tak jsme jeli ze zimy do tepla, abychom šli zase do zimy,“ chlubila se na svém Instagramu sexy brunetka.

To nejlepší z Vémolovy svatby. Gratulace, vystoupil Rytmus a Lela dostala danajský dar

Video se připravuje ...



Přečtěte si
koliaska
14. 2. 2023 • 21:04

Tak pokud si to mohou dovolit, tak proč nemít hezkou dovolenou klidně i za milion. To my bychom si asi tolik za dovolenou nemohli dovolit dát. Letos ještě nemáme úplně jasno v tom, kam pojedeme. S manželem jsme se bavili ale o tom, že bychom si například od http­s://ww­w.ka­rava­ny-strakonice.cz/ mohli pronajmout karavan a vyrazit třeba do nějakého kempu nebo něco takového. To by mohlo být super.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.