Nejkrásnější pláže v Dubaji a okolí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nejkrásnější pláže v Dubaji a okolí

 (dotFOX s.r.o.)

Dubaj je nejznámějších městem Spojených arabských emirátů. Pomyslný ráj na zemi, kde se můžete věnovat především maximální relaxaci. Pokud chcete vědět, na jaké vyhlášené pláže vyrazit, prozradíme vám to.

Dovolená v Dubaji je bezpochyby snem mnohých z nás. Pokud o této exotické destinaci také uvažujete, přinášíme vám několik praktických tipů. Ty se budou týkat nejenom nejkrásnějších pláží v tomto letovisku, ale i mnohých dalších cílů, které vás rozhodně osloví.

Dovolená v SAE je sázkou na jistotu

Když se rozhodnete strávit čas ve Spojených arabských emirátech, rozhodně neuděláte chybu. Exotika, komfort, nadstandardní služby, tohle všechno čeká na kohokoli. Například taková dovolená s CK Fischer vás může zavézt do mnohých měst.

  • Abu Dhabi
  • Šazdžá
  • Fudžajra
  • Rás al-Chajma

Spojené arabské emiráty jsou pestrou destinací, takže jeden den budete trávit na vyhlášených plážích, ten druhý se zase octnete na čtyřkolkách v obležení písku. Poznávat můžete historické objekty a zároveň jedny z nejmodernějších staveb světa. Možností je v tomto směru více než dost, o čemž se můžete přesvědčit na vlastní kůži.

Poznejte vyhlášené dubajské pláže

Jak už prozrazuje titulek tohoto článku, dovolená v SAE, respektive v Dubaji bude primárně spojena s přemírou krásných pláží. Těch se v tomto městě nachází více než dost. Jedna z těch nejvyhledávanějších se nazývá Jumeirah Beach. Její délka je 2,2 kilometrů a oblíbená je i díky své čistotě. V Dubaji můžete pochopitelně navštívit i ostatní pláže.

  • The Beach v Dubai Marina
  • Al Mamzar Beach
  • Kite Beach u Burj Al Arab
  • La Mer

Jestliže patříte k milovníkům klidu, potom zavítejte na pláž Umm Seqeim. Tato pláž je bezplatná a nabízí dostatečné zázemí pro každého. V závislosti na svých potřebách můžete volit z různých dubajských pláží, přičemž každá je něčím výjimečná.

Dubaj není jenom o plážích

Nutno podotknout, že Dubaj, to nejsou pouze exotické a dech beroucí pláže. Volit pochopitelně můžete i mnohé další cíle. A pokud se ptáte, co vidět v Dubaji, prozradíme vám to. V tomto městě si můžete povšimnout hromady přepychových a luxusních věcí. To se týká i staveb, mezi něž patří například pověstná věž Arabů zvaná Burj al Arab. Takových působišť lze však navštívit a vidět daleko více.

  • Burj Khalifa
  • Mall of the Emirates
  • Aquapark Aquaventure

Zábava, nekonečné nakupování, vynikající gastronomie a nahlédnutí do tradičního života tamních lidí. Takové spojení vám přináší Dubaj, potažmo Spojené arabské emiráty. V tomto ohledu se nemusíte omezovat. Vycestovat pochopitelně můžete i za město k přírodním zajímavostem země. Absolvovat lze přemíru fakultativních výletů.

Vyhledávané je například pohoří Al-Hadžar, které se tyčí v poušti. Poušť ostatně navštívíte na čtyřkolkách nebo motocyklech. Opakem toho jsou výlety loděmi podél pobřeží. Z přírodních dominant je vyhledávanou i laguna Umm al-Quwain. Pozorovat zde můžete velké množství ptáků.

Zvolte vhodný zájezd do SAE

Neotálejte s plánováním dovolené v SAE, potažmo v Dubaji nebo v některém z dalších letovisek. Spojené arabské emiráty si vás získají natolik, že se do nich budete s nadšením vracet. Pokud nechcete podcenit přípravu dovolené v Dubaji, navštivte cestovatelský portál cKlub.cz. Prostřednictvím něho získáte tipy na překrásná místa, můžete diskutovat s ostatními cestovateli a přečtete si recenze hotelů. Jakákoli příprava pak bude o mnoho snazší.

Projekt cKlub.cz se zároveň pyšní pestrou nabídkou zájezdů a ostatních praktických informací spjatých s cestováním do všech destinací světa. Udělejte si radost, vymaňte se z každodenního stereotypu a zamiřte do Spojených arabských emirátů.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.