Jasmina Alagičová lhala? „To je prostě kec,“ tvrdí fanynka. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Jasmina Alagičová lhala? „To je prostě kec,“ tvrdí fanynka.

Jasmina se synem
Jasmina se synem (instagram.com)

Manželka hudebníka Patrika Vrbovského, který si říká Rytmus, musela na svém profilu na sociální síti číst další negativní komentáře. Jak to?

Jasmina Alagičová patří mezi ženy, které sdílí mnoho osobních věcí na sociální síti. Nedávno se rozhodla přiznat, že po půl roce přestala kojit svého syna Sanela. „Malý Sanel oslavil půl roku a zkrátka jsem se ztotožnila s tím, že z tohoto mraku už nezaprší,“ napsala Alagičová. Fanynky se do Jasminy po jejím vyjádření pořádně pustily! Podle nich není možné, aby po šesti měsících najednou přišla o mléko, a myslí si, že malé miminko odstavila schválně.

„Každé ženy věc, jen nerozumím, že se obhajujete takovým nesmyslem, že už mlíčko prostě došlo. Je hezké, že máte Nutrilon, ale pokud jste kojila 6 měsíců, je škoda, že jste se na to vyprdla,“ napsala jedna z rozzuřených uživatelek a další se přidaly. „Mně to je jedno, zda kojíte, jen mě zarazilo, že mlíko došlo. To je prostě kec. A dá se kojit a přikrmovat najednou. Tak snad reklama nebyla ten důvod, to by byla vážně velká škoda,“ zveřejnila svůj názor podle extra.cz další fanynka.

Rytmus po výhře Végha: Byl to můj první trenér na Slovensku. Byl by šampion, i kdyby prohrál

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Inicial
8. 2. 2020 • 23:58

Je to výmluva. Asi aby mohl neustále obstarávat dítě otec, babičky, tety, a mohlo se pěkně rajzovat. Dnes se běžně kojí do dvou let. Samozřejmě v soukromí.

-bello-
8. 2. 2020 • 17:16

Biomatky jsou v pozoru.půl roku stačí a jim to může být jedno.Není mi jedno, že jejich ocucané bradavky trčí v busech, obchodech, kavárnách, parcích.Z toho se mi zvedá žaludek! Malý Sanel základ má, tak co! (Neznamená, že fandím nějaké Alagič,fandím normálnímu rozumu).

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.