Nejbizárnější reklama na netu: Alagičová to silně přehnala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nejbizárnější reklama na netu: Alagičová to silně přehnala!

Jasmina v Show Jana Krause
Jasmina v Show Jana Krause (youtube)

Tak tahle reklama se opravdu nepovedla. Manželka slavného rappera Jasmina Alagičová (30) sdílela na sociální síti fotografii s malým synem a babičkou. To by bylo samozřejmě v pořádku, kdyby před focením snímku Jasmina do popředí nepřidala produkt firmy, která jí zaplatila peníze za propagaci.

To, že si celebrity a známé osobnosti nechávají zaplatit za fotografii s nejrůznějšími produkty, je známá věc. Někdy se však tyto snímky nepovedou natolik, až to znechutí opravdu velký počet lidí. Nepříjemně šokovat uživatele sociálních sítí se podařilo Jasmině Alagičové, která k rodinné fotografii přidala kojenecký produkt, což působilo jako pěst na oko! Do manželky rappera Rytmuse se pustilo hned několik lidí.

„Lidí vám tohle přijde fakt v pořádku? Vážně takhle dělat reklamu? Jasmině j*be,“ zněl jeden z negativních komentářů.

„Jen jestli byste se takhle dojemně vyfotili i bez toho aniž by to byl účel reklamy. Tohle se prostě nehodí,“ rozčílila se u fotky jedna uživatelka.

„Tak krásná fotka a musíš z ní udělat trapnou reklamu. Ale jako jo no, vydělávat na dětech a citech je jednoduché,“ přidala ke snímku komentář další paní.

Alagičová v SuperStar. Video zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.