Majk Spirit má štěstí: Jeho Maria nejkrásnější nevěstou roku 2020 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Majk Spirit má štěstí: Jeho Maria nejkrásnější nevěstou roku 2020

Svatba Majka Spirita s krásnou Mariou.
Svatba Majka Spirita s krásnou Mariou. (foto Instagram)

Slovenský rapper Majk Spirit (35) už není k mání. Vysoký fešák řekl své »ANO« před nejbližšími lidmi své těhotné lásce. Jeho Maria byla i s bříškem tak nádherná, že ji můžeme považovat za nekrásnější nevěstu tohoto roku.

Malá a elegantní svatba jen v rodinném kruhu. „Bylo Ruska, nerozuměla mi půl slova… teď je moje žena… Maria Dušička,“ napsala ke krásným fotografiím z veselky rapper Majk Spirit, jehož občanské jméno zní Michal Dušička. Ačkoliv se jejich velký dne povedl, podle Spirita je však ještě čeká i větší svatba i s přáteli a kolegy.

Nádherná nevěsta

Žena Majka Spirita Maria zvolila upnuté bílé šaty midi střihu, které zdobily peříčka pod ňadry. K nim kráska zvolila moderní jednoduché bílé pantoflíčkové sandálky. Ty byly jak pohodlné, tak stylové. Její vzhled byl jemný, šik a nenásilný. Mnohé ženy by si z Marušky měly brát příklad. Někdy je méně opravdu více.

Reakce na film Havel: Dagmar změnila názor! A Spirit utajil těhotenství i svatbu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.