Kvůli dceři Lenky Filipové opustil Marpo (33) rodinu: Lenny (25) prozradila, kde se vzaly pomluvy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kvůli dceři Lenky Filipové opustil Marpo (33) rodinu: Lenny (25) prozradila, kde se vzaly pomluvy!

Lenny a Marpo na festivalu Aerodrome 2018
Lenny a Marpo na festivalu Aerodrome 2018 (profimedia.cz)

O tom, že se Lenny stýká s jistým ženatým hudebníkem, se šuškalo poměrně dlouho. Všem klepům učinilo prohlášení rapperem Marpa, který na sociální síti přiznal, že odchází od manželky a přiznal i to, že miluje právě Lenny. O jejich vztahu teď promluvila oblíbená zpěvačka.

„Chtěl bych vám oznámit jednu věc. Vždycky jsem s vámi mluvil na rovinu a férově. Je to moje soukromá věc a dost bolestivá. Procházím velmi náročným obdobím a po 18 letech se rozcházím se svojí ženou. Nadále si jí vážím a vychováváme spolu dvě nádherné děti, které nade vše milujeme… Rád bych vám oznámil, že jsem potkal Lenku, se kterou teď tvořím pár. Byl bych rád, kdybyste respektovali moje soukromí, víc se k tomu vyjadřovat nebudu. Díky,“ napsal před časem Otakar Petřina alias Marpo na sociální síti.

Dcera Lenky Filipové teď přiznala, že tuší, odkud se braly nepříjemné pomluv, které jí nějaký čas ztrpčovaly život. „Je pravda, že jsem krátce před tím měla pětiletý vztah, a protože vše nebylo úplně vyřešené, vedly všechny cesty k tomu, aby nám někteří lidé nepřáli,“ prozradila Lenny v rozhovoru pro magazín Téma.

Podle Lenky jde mezi nimi o autentickou lásku a s Marpem věří, že k sobě patří, právě to jim zřejmě pomohlo, aby jejich vztah vydržel všechny nepříjemnosti a překážky, kterých si oba užili více než dost. „Člověk se totiž nějak obrní, když slyší všechny ty pichlavé poznámky, kdy se nezapomene zmínit, že je se svým ženatým přítelem. A přitom nikdo neví, jak to je, v jakém stadiu, jak dlouho se vůbec známe,“ svěřila zamilovaná zpěvačka s tím, že tlak na ně byl obrovský i ze strany známých. „Lidé, kteří nás mají rádi, nám to ale přejí a za to jsem ráda,“ dodala s tím, že celá situace jí hodně dala, naučila se totiž nemít předsudky.

 Lenny promluvila o těžké nemoci maminky Lenky Filipové!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
jana52
26. 10. 2018 • 17:22

nesuďte, mladého Petřinu opustila manželka v minulosti a málem z toho zemřel. Kdo se je vítr, sklízí bouři....

matylda-rut
26. 10. 2018 • 12:41

Je to tak, jeden vztah se ponožuje, druhej vynoří.Proto není dělat povyků jako u Lůcy Vondrle.Z tý se snad poprděj.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.